Årets julpyjamas och julnattlinnen

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Ni som följt mig länge vet att jag är en sucker för pyjamasar. Jag älskar fina och roliga pyjamasar och önskar att jag hade närmare till Primark så jag kunde köpa en massa skojigt mönstrade nattplagg. Och varje år vid jul brukar jag köpa mig en julpyjamas. I år har jag inte hittat något speciellt julig, förutom lussebullepyjamasar på Gekås i Ullared och dit ska jag inte. Så det har inte blivit någon julig julpyjamas i år.
Men en ny pyjamas har jag. En mjuk och gosig i flanell. Och så köpte jag på skoj jul-nattlinnen också. Ett tvåpack. Egentligen vill jag inte att det ska stå något med jul eller merry christmas på eftersom jag vill kunna ha dem inte bara just under julveckan typ. Men det blev två nattlinnen ändå.

Den här pyjamasen är mjuk och go. Länk pyjamas.

Rutigt och randigt har en tendens att vrida sig på mina lår så jag hade egentligen velat ha en storlek större, men den var slut så jag tog min vanliga 50/52. Men jag ska se om jag kan byta ifall de får in en retur.

Jag har sett att flera av storlekarna är slut, men om du är sugen på en gosig pyjamas så håll utkik för de kan få in returer. Speciellt efter julafton kanske? 54/56 var slut när jag beställde, men ser att de har en inne just nu när jag skriver. Vi får väl se om den(de?) finns när jag når kundtjänst. Håll en tumme 🙂

Den är dock normal i storleken. Det är mina lår som är väldigt runda bara.

Produktbilden.

Här är nattlinnena. Ett rött och ett blått med julfåglar. Om jag har nattkläder på mig i sängen (när jag fyser) så föredrar jag att sova i den här typen av nattlinnen som är typ långa tshirts. Och sen ha pyjamasen att mysa i. De här är på rea nu dessutom och Cellbes är snabba så du hinner nog få dem innan jul om beställer idag. Tror jag. Länk 2pack nattlinnen.

Det var egentligen det röda jag var ute efter men jag har använt båda två faktiskt så de här julefåglarna får hänga med till nyår.

Jag bär oftast svarta kläder men jag gillar även rött och grönt. Sen får jag mina ryck med rosa och sådär också. Jag är lite periodare men alltid svart och alltid rött. Och blå jeans.

På fötterna har jag de här ullstumporna i vinter. Det är inga tomtar på dem så de får hänga med hela vintern när jag är frusen om fötterna. Just de röda verkar vara slut, men de finns i andra färger. Länk strumpor

1 reaktion på ”Årets julpyjamas och julnattlinnen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *