Plagg jag returnerat i ett nafs

Jag testar ju en hel del plagg och många av dem åker tillbaka eller ut i butiken igen i en jäkla fart. Oftast skriver jag inte om sånt som inte passar, utan om det jag faktiskt vill tipsa om. Men ibland kan det ju kanske vara bra att få tips om sånt jag inte rekommenderar också. Speciellt ifall det är något ni själva kollat på redan. Sen kan det ju vara så att bara för att jag inte gillar det så kan ni ju ändå tycka om och passa i plaggen. Men jag utgår ju från mig. Och här kommer ett gäng som inte platsar på min gilla lista.

Mom jeansen från H&M jag tipsade om för någon vecka sen. Jag beställde både svarta och blå och fick hem dem snabbt. Igår testade jag och…..nej. Bara nej. Jag tog storlek 52 som jag brukar ha (fast har 54 i en del också då jag gått upp i vikt) då mom jeans brukar vara ganska luftiga liksom. Men INTE dessa. Det var över en decimeter kvar för att överhuvudtaget kunna knäppa brallorna och SÅ mycket har jag inte gått upp i vikt. Så de här är en retur för min del. De kanske passar på någon med rakare kropp än mig. Jag vet inte. Men jag kan ju säga att jag inte rekommenderar dem längre. Jag blev så besviken att jag inte ens vill ta foto på mig i dem.

Samma sak med de blå. Jag hoppades först att de svarta skulle vara felmärkta men jag testade de blå också och de var lika små så de går också i retur. Jag lär nog behålla skärpet och Johnny Cash tishan.

Den här gröna satinklänningen från Lindex ser ju så fin ut. Jag testade den både i butik och beställde hem…

För den slirkar sig nåt jävulskt. Den är så otroligt statiskt elektrisk att den smiter åt precis överallt på nederdelen av kroppen och det ser inte klokt ut.

Det är ju inte direkt så att jag vill framhäva min mage ännu mer. Klänningen passar annars i storlek så den smiter inte åt pga för liten utan för att den slickar sig mot kroppen.

Jag läste tips om att man kan dra med en stålgalge över plagget så försvinner det statiska. Så jag beställde hem den och testade. Men inte fasen hjälpte det ett enda dugg. Eller så hade jag fel galgar. Man kan ju även tvätta plagg med sköljmedel så försvinner det. Men jag vill inte chansa för tänk om det försvinner bara en stund och sen liksom laddar upp sig igen under dagen/kvällen mot strumpbyxor och så? Nä det vill jag inte riskera. Så synd för klänningen är jättefin upptill och färgen helt underbar. Men den funkar alltså inte så mig så den kommer att gå i retur imorgon.

Den här från H&M har också varit hemma hos mig en sväng för jag tänkte att den kunde vara fin på Daisy beauty galan. Nu gick vi inte på den pga sjukdom, men klänningen hade inte fått följa med oavsett om vi hade varit friska och åkt dit. För den satt inte bra på mig. Det blev för mycket tyg och klumpigt tyvärr. Inget för fest som jag hade tänkt och jag tror inte att jag hade haft den till vardags heller. Så bort med den. Jag tog inte ens foto på den här heller.

Det var några ”köp ej” plagg från mig. Jag gillar i alla fall inte dem då de inte passar på mig och min kropp.

2 reaktioner på ”Plagg jag returnerat i ett nafs”

  1. Ja jag har sedan tidigare liknande fast med kortare ben. Här var de längre i modellen plus mycket tajtare. Så jakten på fler fortsätter 😊

  2. De där HM-jeansen har jag också (HM+ultrahigh ankle) för att få plats men ändå käckt korta i benen men oj vad små i stl de är. Jag beställde 1 stl större och då passade de perfekt. Så nu har jag blå, vita och svarta. Mycket bra när man väl hittar rätt. Ge inte upp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *