Minibloppis

Hej! Jag skrev ju att jag skulle sälja en jacka och det gör jag nu. Och lite till.

Vi kör som vanligt att om ni vill köpa något så är det mail till babloppis@gmail.com som gäller. Först till kvarn och köparen betalar frakten.

Jag använder mig av skicka lätt med Postnord som är spårbar frakt så vi båda vet var och när paketet kommer.Max 250 g – 54 kr. Max 500 g -60 kr. Max 1 kg – 69 kr.

Lättviktsjacka. Storlek 50/52. Tvättad såklart. Färgen är ganska lik på den här bilden där jag försökt ändra färgen så nära verkligheten som jag kunde. Grönt och svart är ett helsike att fota och färgåterge, och den här drar så mycket åt blått på de andra bilderna. Men den är som sagt typ smaragdgrön.
Pris på jackan 300 kr.

Den är lite för liten för mig också här över höfterna.

Den är inte så blågrön som de här bilderna. Mer grön.

Jag kan bjuda på denna tjusiga bild också. Riktigt smickrande. Jag blev otroligt vacker och jackan gjorde sitt bästa för att låtsas vara mer blå än grön. En del bilder blir så lyckade.

Den här jackan har det inte blivit av att jag använt så den får gå vidare nu. En fodrad regnjacka med huva. Perfekt vid till skitväder när det är ruggigt ute. Storlek 50/52. Oanvänd (bara provad för bilderna här). Pris 300 kr.

Jag tänkte att den var en perfekt gå-ut-och-gå-med-hunden jacka. Men vi har inte skaffat hund så att…

Ullig och gosig på insidan, vattentät på utsidan.

Den här tröjan är supersöt. Stickad blå med små vita blommor. Dock misstänker jag att jag inte kommer att använda den så mycket för jag har nästan bara svart på mig just nu och då är det synd om den inte blir använd innan det är sommar och det blir för varmt. Man kan förvisso ha den då också på kvällarna när det blir svalare. Så om ingen nappar kommer jag att behålla och använda då. Men jag lägger upp den nu. Från Zizzi. Storlek 46/48 (stor i storleken), oanvänd. Pris 450 kr (ord 699). SÅLD

Gardiner i linnelook med multiband. 140 x 250 cm. Jag har två paket med 2 längder i varje. Ena paketet är inte öppnat än. Jag borde kanske skicka tillbaka men har redan bytt färg en gång så jag vill inte krångla mer. För de här är jättefina men eftersom vi har ett ganska mörkt kök med små fönster så blir de helt enkelt för mörka har jag kommit fram till. ord pris 349kr/2 längder. Jag säljer för 250 kr.

Den andra förpackningen har hängt uppe i ca 10 dagar, jag har inte ens hunnit stryka dem för jag slängde upp dem innan Malins födelsedag för att det skulle se fint ut då. Men jag tycker det blir för mörkt som sagt då stolarna och mattan också är grå och fönstren små.

Jag kanske hittar mer och lägger upp här under kvällen men det här var vad jag hann med just nu så det är verkligen en minibloppis 😉
Kram på er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *