Klänning i snöovädret

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Snöar och blåser det hos er också? För det gör det här i Bunkeflostrand. Det snöar horisontellt så det är otroligt mysigt att gå ut i detta… Eller nej, det är det inte alls och jag längtar efter våren även om det bara är i början av mars. Jag sitter och kollar en del på vårkläder och accessoarer och känner att jag börjar längta efter färg, men så kommer dagar som denna och jag bara -nej jag tror att jag behåller svart och lager på lager ett par månader till.

Men jag har faktiskt två nya klänningar där jag hade tänkt ha den rosa på Thomas födelsedag. Antingen på torsdag när han fyller, eller på lördag när vi firar med barnen och hans föräldrar. Men nu vetefasen alltså, jag misstänker att jag kommer ha den svarta istället. Tänk vilken tur att jag har den också att välja på 🙂 (och jo, jag har ett gäng andra svarta klänningar redan, men en till skadar ju inte).

Den här bilden togs inte idag kan jag ju säga även om det var ganska kallt den dagen också och det tog några timmar innan jag blev varm igen. Sandaler är väl inte vad jag hade stylat den med än, men jag visste inte vad jag skulle ha på tassarna just då. Så bortse från sandalerna här.

Den här klänningen har jag skrivit om tidigare och den är så himla skön. Som ett fluffigt nattlinne ungefär. Jag har storlek 50/52 i denna. Jag har sett denna klänning i flera kampanjer och just nu hittar jag inte den på hemsidan så jag gissar att den är slut. I alla fall i rosa.

Länk finns här om ni vill göra som jag brukar och gå in titt som tätt för att se om det kommit in returer eller påfyllning. Länk mörkrosa klänning. (det är samma som till den svarta förvisso). För egen del håller jag just nu (och sedan ett bra tag tillbaka) järnkoll på Kids brandstore och ett par byxor där som måste bytas till annan storlek. Kommer det in påfyllning är allt slut efter några timmar så det är helt galet. Men jag har gjort så här med många plagg och lyckats haffa det jag vill många gånger genom att vara envis och kolla kolla kolla 🙂

Men! klänningen finns även i svart (och svart med vitt mönster) och det är ju egentligen mer jag faktiskt. Speciellt nu när man vill ha strumpbyxor till för att inte frysa ihjäl. Så den här, strumpbyxor och kängor eller sneakers kommer det att bli. Skulle jag jobba på kontor hade jag förmodligen haft på mig en kofta också och haft den där. Sen kommer den ju passa längre fram också med sandaler eller vad man nu tycker. Länk svart klänning.

Jag har som sagt 50/52 i min, men den finns från 34/36 till 62/64.

Så här lär jag styla klänningen. Bara enkelt med kängor och förmodligen ringar i öronen som jag oftast har. Fast de där översta från & Other Stories är ju så himla fina. De vill jag ha även till jeans och tisha. 🌸Länk ringar i örhängen (2pack med silver och guld).🌸 Länk kängor.🌸 Länk mångfärgade örhängen.

Nu tänkte jag gå upp och röja lite i garderoben för att få in all tvätt, och passa på att se om jag hittar mer till bloppisen några inlägg ner. Kram på er ❤️

1 reaktion på ”Klänning i snöovädret”

  1. Trotsa vädergudarna och välj den rosa! Du är så fin i både färgen och modellen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *