Petat ner en pinne i halsen igen

Hej på er vänner. Idag har jag varit och tagit ett sånt här. Fy fan. Jag har upptäckt vilka otroliga kräkreflexer jag har och fick därmed sticka ner den där pinnen i halsen 4 gånger och med x antal hulkningar så att jag kissade på mig en smula (var förberedd med en halv rulle dasspapper i trosan för jag har ju tagit det förut). Men till slut hoppas jag att jag fick ihop tillräckligt med halsgrejs för att sen köra runt i snoken och sen spotta på en bricka och till slut ner med pinnen i röret igen.

För jag har haft feber i flera dagar och det känns sådär uschligt i kroppen, ömt liksom. Och så fryser jag och svettas. Sen har det varit nästäppa, snuva, illamående, smällande huvudvärk, supertrött med mera. Så även om det säkert bara är en vanlig förkylning med tanke på att jag inte träffat någon förutom Thomas och barnen på flera veckor, men tänkte att det är lika bra att ta ett covidtest utifall att liksom.

Så jag är lite seg efter dagar med barnen och tidiga morgnar där jag kört dem till skolan i Södra Sandby när jag samtidigt varit sjuk. Så NU ska denna här gå och krama kudden så får jag skriva lite mer imorgon helt enkelt.
Kram på er ❤️❤️❤️

6 reaktioner på ”Petat ner en pinne i halsen igen”

  1. Ja fy, jag hulkar, spottar, fräser och tårarna sprutar. 😭Tur det är en stor parkering så man inte behöver stå nära nån annan 🙈

  2. Vet precis vad du menar med testet…känner likadant. Man står och kväljer och tror att det man ätit kommer upp. Krya på dig och hoppas att det inte är covid-19.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *