Påsklunch i Ystad

Hej vänner. Jag hoppas allt är bra med er? Jag, Thomas och barnen har varit i Ystad idag för påsk lunch med svärföräldrarna plus Thomas syster och barn som var på besök från Oslo.

Det är ju inte påsk riktigt än, men vi får ju passa på när det funkar för alla 😊

Förutom lunch blev det kubb och sen påskäggsjakt i trädgården för barnen och när vi kom in fick även vi vuxna påskägg. Till och med jag fick och jag blev så glad. Jag blir aldrig för gammal för påskägg! ❤️

Det var inte godis i mitt, men väl en annan grej som var bättre. Jag visar imorgon för nu sitter jag i sängen och ska strax sova(ägget är på nedanvåningen och jag på ovanvåningen).

Imorgon är det sista dagen med barnen för den här gången. Vi lämnar dem vid 17, men innan dess har jag tänkt hinna med en hel del saker. Som att rensa bland alla hundratals leksaker som barnen inte leker med längre.

Nåväl, det är imorgon. Nu ska här sovas, men jag ville bara säga hej och ge ett livstecken. Kram på er alla ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *