En snygg jeansklänning till

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Jag hoppas att ni har en fin helg. Här har barnen just kommit hit (lördag förmiddag) och ska vara här till tisdag så det är full rulle nu. Nu är den minsta (9åringen) lagd och sover sött och jag har just städat undan allt i köket. Det blir soffan och skriva en stund medan Thomas sitter bredvid och gör sitt och snart är det loppelådan även för oss.

Häromdagen lade jag upp ett inlägg på Instagram med en jeansklänning där jag sa att om jag kommer ur mysbrallorna i helgen så blir det nog att jag drar på mig den här. Men det är ju så äckligt väder. Eller det har förvisso varit soligt här idag och vi har ingen snö som ligger kvar som väl är. även om det vräker ner emellanåt. Men som sagt, den ligger inte kvar vilket jag är glad för. Så än har det inte blivit klänning. Kanske imorgon med rejäla strumpbyxor. Annars lär jag definitivt ha den om ett par veckor när Kung Bore tycker att han är klar med vinterterrorn han hållit på med på sistone.

De här menar jag. En mer figurnära jeansklänning med fickor. Bilden hade kanske sett snyggare ut om jag hållit händerna borta från fickorna, men samtidigt ville jag ju visa att den har fickor. Så att det därmed blir lite drag över magen får man helt enkelt ta. Sen ÄR den ju rund i sig själv också 😀 Länk jeansklänning.
Det är lite svårt att återge jeanstyget här på bilderna för jag tycker att färgen är snyggare i verkligheten. Trust me. Den är mörkare blå, mer som produktbilden längre ner här i inlägget.
Inte så fancy bild men som ni vet är inte mitt mission i livet heller att ta tillrättalagda bilder utan mer att jag bara vill visa hur kläder och smink är så som de flesta av oss ser ut när vi provar eller använder dem och det. Här ser ni längden på klänningen på mig som är 166 lång. Finns från stl 34/36 till 62/64.

Produktbilden och den här färgen stämmer bättre överens med verkligheten, fast jag tycker att den är snyggare i verkligheten då man ser mer struktur i tyget. Och så ska man kanske öva på att få till skärpknuten så här istället för som jag som bara knyter helt vanligt. Sen blir ju min sorts knut också snyggare om man faktiskt stryker skärpet, vilket jag inte hade gjort 😀

Nu är det sovdags här mina vänner. Stor kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *