Ny favoritmascara och påskäggsinnehåll

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Som jag skrev i förra inlägget blir jag jätteglad över att få påskägg, eller överhuvudtaget små presenter. Det handlar inte om vad det kostar utan det är verkligen det något slitna uttrycket att det är tanken som räknas. Jag hade inte tagit foto på mitt påskägg sist jag skrev, men nu så.

Det var en ögonmakeupremover från Mary Kay. Faktum är att jag aldrig testat något från det märket förut. Men nu har jag gjort det.
Den här removern ska skakas först och sen på med lite på en bomullspad för att sen strykas bort.
och den funkar finfint. Den svider inte och den tar bort även min vattenfasta mascara. Som jag tänkte skriva lite om…Den här
Den här! Nordic Berry Curl Waterproof. Jag har ju kört hårt på min True Mystic som också är från Lumene, men jag har märkt att det är ganska få ställen som har den här macaran numera. Jag har köpt på Lindex. Så jag tänkte att det kanske kan vara en idé att testa en ny ifall nu den andra försvinner.
Så här ser borsten ut. Och det är såklart svart jag använder, även om det ser grönt ut på bild 😛
Länk till Nordic Berry Curl Waterproof mascara.
Här är den jag brukar ha och som varit min favorit i flera år trots att jag testat mååånga andra under de här åren, både dyra, billiga och mitt emellan. Men den här ger finast fransar. Men vad tycker jag då om utmanaren?
Så här ser Nordic Berry Curl Waterproof ut på mig. Jag tycker att den är en värdig efterträdare till True Mystic. Den ger längd och volym, sen kunde jag ha kammat till fransarna lite men jag hade ingen kam (eller nål som jag också använder) i närheten.

Så nu har jag alltså en ny mascara jag kan rekommendera, och en remover som tar bort den när det är dags att tvätta bort sminket. För det gör ni väl alltid? 🙂

Nu ska jag ge mig iväg och hämta Thomas vid tåget. Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Ny favoritmascara och påskäggsinnehåll”

  1. Bra knep dessutom för de som tycker att de är för trötta när det är dags att lägga sig. Har man redan tvättat bort sminket när man kom hem så är det bara tänderna kvar vid sovdags 😄

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *