Palette från Urban Decay, Sensai foundation, BrowGal penna och Milani highlighter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Hej mina fina och speciellt ni som liksom jag tycker om smink. Och för den delen, hudvård och hårvård också 🙂 Jag tänkte nämligen visa några produkter jag beställt från Lyko. Några jag gått och klurat på ungefär hur länge som helst. Kollat in färger och funderat. Och nu har jag alltså beställt och fått hem dem. Och de är så fina!

Jag tänker att jag skriver om dem under bilderna för först tänkte jag dela med mig av en rabattkod, nämligen 15% rabatt* på Lyko. Och de har som ni kanske vet både just smink, hudvård, hårvård och även acessoarer har jag sett. Så om ni funderat över att köpa något sitter det ju alltid fint med lite rabatt.

❤️ Skriv in flincklouise15 så får ni 15% på ett helt köp och koden är giltig t.o.m. 2/6.
*Koden funkar inte på kampanjer, och gäller inte på kalendrar, Dr Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals, Sensai, NanoLash eller Sisley. 

Här är min beställning. Som ni kan se av villkoren för rabatten så gäller inte koden för just Sensai foundation här, men väl för ögonskuggan, ögonbrynspennan och highlightern. Sen kan man ju köpa foundation utan rabatt också 😉

Så här såg jag ut ett tag efter jag sminkat mig och satt mig i bilen, fullt beredd att åka och posta paket från bloppisen jag haft. Jag kan ju säga att jag tycker om Sensai flawless foundation där jag valde färgnyansen FS103 Sand Beige. Även 102 hade funkat men får jag bara typ en dags solbränna så blir den lite för ljus. Lite knepigt nu när jag är mellan blekfis (just nu) och förhoppningsvils lite färg (i helgen kanske). Så om man är ungefär som mig i huden hade jag rekommenderat 103. Till vintern tar jag102. Länk Sensai flawless foundation.

Men jag tänkte ta mer om foundation, både den och en annan fin en från Pür, i ett annat inlägg. Jag vet dock att många liksom jag funderat över Sensai flawless och inte vet vilken färg ni ska ta så det här är min fingervisning.

Och så har vi då paletten! Naked 3 från Urban Decay. Jag har funderat över vilken av paletterna jag vill ha och svaret är väl egentligen allihop. Men om jag ska börja med en så tänkte jag att då tar jag den neutralaste med färgerna man kan ha när som helst. Så det blev Naked 3.
Länk Naked 3 här.

Jag var så ivrig att jag plockade med mig mina nya små älsklingar ut i bilen när vi skulle hämta barnen. Jag ville liksom inte vänta med att prova dem. Så jag fotade där och det kan ju som ni vet bli lite skakigt i en bil. Men man ser ju färgerna ganska väl ändå.
De är så fina och har mycket pigment. Jag hade kanske önskat aaaningen mer skimmer i de som ska vara skimrande dock. Men annars ger de bra färg så ett tips är att prova innan man ska i skarpt läge, för lite för mycket kan göra att det ser smutsigt ut. Så hellre för lite än för mycket första gången. Och ja, jag råkade själv ta lite för mycket och trodde att färgerna var ljusare än vad de var när de sen kom på huden 😛 Nu vill jag ha fler paletter från Urban Decay.

Sen har vi den här jag tipsat om flera gånger tidigare. Ögonbrynspennan från The BrowGal. Jag har använt pennorna sedan jag träffade The Brow Gal herself – Tonya Crooks, i London där hon sminkade mig. Ett fullblodsproffs som vanligtvis sminkar hollywoodstjärnor har faktiskt fixat mina bryn, hehe. Hon kollade vilken vinkel jag ska ha och vilka färger som passar mig bäst. Hon kom fram till Chocholate och Taupe. Just Taupe finns hos de flesta märken och är en allroundfärg många passar i. Lite gråbrun skulle jag säga. Länk ögonbrynspenna TheBrowgal.

Den medföljande pennvässaren som sitter på korken är helt fantastiskt bra. Den ger supervass spets så jag brukar spara den när pennan är slut och ha till andra pennor också.

Ögonbryn och skugga på plats.

Sen tog jag en highlighter också för vem vill inte ha lite glow? Och det utan att bli glittrig för det vill jag INTE.

Den här från Milani känns prisvärd och jag tycker att den ger ett fint glow. Jag kommer förmodligen att dutta på rätt bra med den i sommar. Jag valde nyansen 05″Sunset glow”.
Länk Milani highlighter.

Tanken är att jag ska ta skarpare bilder och även filma när jag väl har bra belysning. För om man vill ha skönhetsbilder och videos krävs en ringlampa eller annan sorts bra belysning. Och faktum är att just idag har Thomas beställt min julklappslampa(bättre sent än aldrig) som kommer på tisdag är det sagt.

Från smink och härligheter till lite mer diskbänksrealism nu. Dags att dra på jeansen och åka till Biltema en sväng. Det blir att hiva på lite smink också för jag ser ut som f-n just nu, men det blir inte det roliga med att dutta med mina nya sminkbebisar. Det blir mascara och lite färg på kinderna och sen är det häj och iväj liksom 🙂

Puss o kram på er.

7 reaktioner på ”Palette från Urban Decay, Sensai foundation, BrowGal penna och Milani highlighter”

  1. Paletten hade väldigt fina färger för att vara neutral…får se om det blir en sån när det börjar sina i sminkboxen. Sensai flawless foundation är min absoluta favorit när det kommer till foundation. Sen avslutar jag med Tikeis finishing veil glow som ger mig en fin lyster, deras mineralsmink är riktigt bra tycker jag och otroligt prisvärt.

  2. Så fint med lite glow i ansiktet.

    Vad är det för fin fleecetröja du har? Så härlig färg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *