Extra bred solstol för min extra breda rumpa

Hej på er alla. Har ni haft en fin pingsthelg? Helgen då många traditionellt gifter sig och det brukar vara varmt och härligt. Inte här kan jag ju säga. Jag vet inte vad det är men solen och värmen vill bara inte komma ner hit till Malmö. Okej att det är en del sol, men alltid med moln och definitivt inte med värme. Hela våren har varit snorkall och tråkig. Så att sola har inte funnits på kartan. Mer om det snart.

Men först tillbaka till helgen. för igår, pingstafton, kom mamma och pappa ner hit. Vi skulle iväg till Triangeln för att fixa mammas mobil då den varit skit sen jag bytte skärm där på Kjell & co för ett år sen. Och så bjöd de oss på buffélunch. Många bitar sushi blev det. Kanske inte så många för mig, men väl för Thomas. Ja jäklar i min lilla låda, haha.

Sen åkte vi hit för kaffe och paj. Och lite senare drink och ostbricka innan de tog tåget upp till Osby igen. Det var en himla mysig lördag då jag fick rå om mamma och pappa lite ❤️Dock tog jag inga bilder alls den här gången.

Vi var även inom Emporia en sväng för det var en sak pappa behövde som inte finns i Osby. Och så tänkte jag kolla på en solstol. En extra bred en som tar extra vikt. För om man som jag har breda höfter och kraftiga lår så fyller man liksom ut en vanlig solstol. Mina lår går in i sidorna och det är varken skönt, plus att om man solar så blir det ingen färg där på ridbyxområdet. Sen är jag dessutom rädd att jag ska paja hela stolen. Att jag är för tung helt enkelt.

Det är ju inte utan att en och annan brassestol gett upp under mig och jag har känt mig som tjejen i ”Shallow Hal”, eller ”Min stora kärlek” på svenska. Den där Jack Blacks rollfigur blir hypnotiserad att se människors insida istället för att bara gå på utidan. Och där Gwynneth Paltrow spelar en tjock tjej med vacker insida. Det finns mycket att säga om den här filmen, men en av sakerna är att hon sitter sönder stolar. Och det gör ont i mig.

Har man inte varit på den tjocka sidan själv är det kanske en kul scener när stolarna viker sig, men för mig så känns det djupt. Inte för att jag suttit sönder något på en restaurang. Än. Men nog har jag varit rädd att det ska ske när jag suttit på plaststolar på en uteservering. Dels att den ska gå sönder och dels att jag ska fastna. Plus att en del är smala och skär in i låren och höfterna.

Jag hatar smala äckliga stolar! Så därav en ny solstol. Den kostade 600 kr på Ö&B så det är ett tips om ni är ute efter en solstol man kan sitta i utan att fylla ut den till bredden.

Nu ska jag strax ta min stela nacke och lägga mig. Förhoppningsvis är den bättre imorgon för fy fan vad jag haft ont idag. Jag har haft värmekudde, Ipren och Alvedon, kletat på liniment och Thomas har masserat rejält så nu kan jag i alla fall röra mer på nacken till skillnad från igår när jag lade mig och imorse. Håll en tumme för att den inte stelar till under natten. För imorgon kommer barnen hit och då vill jag inte gå runt som Robocop.

Puss o kram från mig ❤️

5 reaktioner på ”Extra bred solstol för min extra breda rumpa”

  1. Hej!
    Bredden funkar men den tar lite för lite vikt.
    Någon som vet var man kan få tag i en solstol typ baden baden som är extra bred och tar en hög vikt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *