Och så var det bikinitajm igen…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ja som rubriken säger så är det nu dags för bikini. En del har ju haft fint väder ett tag, medan andra(som jag) har plockat fram bikinin först nu. Jag vet att det innebär ångest de luxe för många att kliva i en bikini eller baddräkt och sen dessutom visa sig offentligt i dessa små, avslöjande plagg. Jag själv känner också ett visst mått av obehag när jag ska iväg till stranden. Hemma i trädgården är ju en sak, men stranden…hmm.

För där KAN finnas folk som kommenterar eller i alla fall glor ögonen ur sig på ett inte snällt sätt. Go ahead och stirra om du tycker att jag är fin, men det är inte så trevligt med osnälla blickar. Eller kommentarer. För de kan komma.För jo jag ÄR ju tjock, men det är inget jag behöver få skrivet på näsan.

Nu var det ett tag sedan jag fick elaka tjockiskommentarer, så jag är ganska förskonad. Eller så har jag helt enkelt inte hört dem. Men jag vet att andra tyvärr får sin beskärda del. Bara för att man är tjock. Men en sak är säker och det är att det är taskrövar ofta mår dåligt själva och får någon slags kick av att klanka ner på andra som häver ur sig skit. De har små liv, små sinnen och är missunnsamma. Såna människor ska man inte lägga tid och energi på.

Nu tänker jag inte skriva mer om det negativa med badkläder. Jag vill bara säga att jag vet hur det är och jag känner med er som drabbas. MEN jag vill också prata om hur underbart det är att värmen kommit! Att det varit sommar idag! Jag och Thomas har legat i trädgården (jag i nya solstolen) och njutit. Han kom från New York i morse så han har varit mer död än levande, men jag hade sällskap. Ett sovande sådant, men ändå. Så jag har njutit. Och det i en ny bikini.

Den är från Cellbes och jag vet att det är i senaste laget men idag(30/5) har de 30% på allt plus fraktfritt med kod 2130. Gäller dock inte redan nedsatta varor (så jeansen jag beställde till mamma igår fick jag inte billigare pga redan nedsatta, plus att jag fick betala frakt…skulle beställt idag :P).
LÄNK Cellbes.

Den här köpte jag för ett bra tag sen men har ju av naturliga skäl inte invigt den. Det är en trekantsbh så det finns ingen bygel som lyfter och håller upp. Men jag älskar färgerna så den hittade hem till mig ändå. Länk bikinibh här. Länk bikinitrosa.

Ja jag har hängiga tuttar, gropiga och stora lår, bred rumpa och höfter som heter duga. Så är det. Men va fan, det är sommar! Jag tänker njuta av den oavsett hur jag ser ut. Solen är till för alla ❤️

Det här är ingen sån där bikini som går upp längt i storlekarna. Jag tycker att det finns många jättesnygga plus sizes a la märkesbikinis, men de kostar oftast skitmycket. Den här är inte dyr och den går till 48/50. Dock vet jag inte vilka storlekar som finns kvar.

Imorgon tänkte jag visa en strandklänning som jag egentligen köpt som vanlig lite romantisk klänning. Eller två egentligen för jag har en svart och en vit. Jag ska bara hitta den vita…nånstans.
Glöm inte att alla kroppar är strandkroppar, njut av sommaren och ha på dig en snygg bikini. Så det så. Puss o kram!❤️

6 reaktioner på ”Och så var det bikinitajm igen…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *