Nyår och skönaste värmetröjan som finns

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Hej på er. Hur har ni det nu i mellandagarna? Jobb eller ledighet? Här har Thomas precis börjat jobba igen (igår) efter en månads semester. Han fick ta den nu eftersom den han skulle haft i våras brann inne pga sjukdom. Idag är han iofs fri igen och sen imorgon vet han först kl 18 och så har han standby på nyårsafton. Därmed vet jag inte vad som händer då. Vi har inget planerat för om han är hemma och inget för om han ska iväg. Eller, jag åker nog upp till mamma och pappa då för det är inte sådär kul att sitta ensam på nyår. Det har jag gjort alltför många gånger. Har ni några planer för hur ni ska fira?

Nu ska jag strax bort till ica och hämta ett paket med en hoodie som jag beställt från H&M. Jag fick ett set med mysbrallor och hoodie i julklapp, men tröjan var för stor så nu har jag beställt en mindre. Jag älskar ju myskläder men jag vill ändå att det ska vara stil på dem. Alltså hela och gärna ett set. Inga gamla håliga brallor och urtvättad tshirt. Sedan fryser jag typ alltid nu när det är vinter, även om det sällan är minusgrader här i Malmö. Men det är blött, blåsigt och rått och det fryser jag mer av än torra minusgrader liksom. Så Ibland(nästan varje dag på sistone) får jag byta ut min hoodie mot min älskade fleece. Både huvtröja och huvfleece blir lite för mycket. Kanske inte värmemässigt, men man blir klumpig som en michelingubbe.

Den här! Min lifesaver på vintern. Den värmer så himla skönt. Den är ganska dyr men värd varenda krona om man som jag är frusen av sig. Länk fleecejacka.

Jag har visat den här fleecen på Instagram och tänkte att jag visar här också för den är underbar. Jag har den i offwite redan, men nu finns den i svart också och det ville jag såklart ha. Så har jag dessutom en att byta med när den andra ligger i tvätten 😀

Jackan (har ju den inomhus nu) finns i storlekarna 34/36 till 62/64. Jag själv har 50/52 i min.

Dags att ta mig en dusch nu och sen sticka iväg till ica som sagt. Hämta hoodiepaketet och lämna ett par returer.
Kram på er!

1 reaktion på ”Nyår och skönaste värmetröjan som finns”

  1. Ja den jackan ser så varm och mysig ut, förstår dig som frusen då måste den vara perfekt.

    Vill passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år 2024 om det nu blir med din käresta eller föräldrarna❣️🌟🥳🎼🌟

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *