Gott Nytt År kära ni!

Hej på er vänner och gott nytt år önskar jag er alla! ❤️ Jag har ingen speciell ”så här var mitt år” agenda. Det jag gjort mest av är att jobba med mig själv och det kommer jag att skriva mer om vid ett annat tillfälle. Men det är tufft som tusan. Så 2023 har varit ett ganska tufft år på flera plan. När jag kikar i bloggar och på folks instagram så flashar det förbi bilder av fantastiska resor, roliga fester, kul event, massor av restaurangmat osv. Jag har inte gjort sånt där. På så sätt är jag en skittråkig bloggare för jag är precis samma som många andra människor som inte har pengar att lägga på resor och utgång. Så är det bara. Men jag hoppas det ska bli ändring på det.

Jag har inga nyårslöften, det var längesen jag slutade med såna för jag höll aldrig dem ändå, ens om det varit något så enkelt som att dricka mer vatten under nästa år. Gjorde jag det? Nooo. Så jag ger inga högtidliga löften vid tolvslaget. Däremot har jag förhoppningar och förväntningar för nästa år. På mig själv. Inte något magiskt tänkande att nu kommer det bli bättre bara för att det blir ett nytt år. Nej det är upp till mig själv i mångt och mycket att förändra det jag vill förändra. Främst är det hälsan. Jag jobbar på den psykiska, men den fysiska måste också bli bättre. Där kan jag börja gymma igen, gå till kiropraktor och äta nyttigare. Sedan behöver jag hjälp av läkare för andra delar. Men det är på gång med en del saker så får vi se hur det blir.

Ekonomin behöver också bli bättre. Jobba mer. Jobba med annat. Vinna skitmycket pengar. Det finns många saker där och helst vill jag ju det sista där, haha. En trisslott att skrapa vid tolvslaget kanske kan vara något? 😉 Har ni några nyårslöften, tankar och förhoppningar inför 2024 eller tuffar ni på som vanligt?

Eftersom Thomas har standby från 04.30 till 14.30 på nyårsafton så kan han bli utkallad på jobb när som helst under den tiden. Ibland kan de bli utkallade med övernattningar och sånt, men han är ledig på nyårsdagen så planet måste landa senast 23.59 på nyårsafton. Därmed har vi inte kunnat planera något eftersom vi inte vet om han jobbar eller inte. Om det blir så att han blir utkallad åker jag eventuellt upp till mamma och pappa eftersom jag inte känner några här i Malmö. Inte som jag umgås med i alla fall. Om inte så kanske vi båda åker. Eller stannar hemma bara vi två. Det är väldigt oklart hur min nyårsafton blir med andra ord. Men om det inte blir att jag sitter helt ensam så kommer jag att rafsa fram en klänning ur gömmorna, fixa håret och på med makeup. Är det nyår så är det 🙂

Ha en fin nyårsafton nu oavsett hur ni firar eller inte firar. Stor kram från mig och tack för att ni finns kvar här och läser. Vi ses nästa år! ❤️ ❤️ ❤️

19 reaktioner på ”Gott Nytt År kära ni!”

 1. Tack Nathalie, det värmer så när du skriver att du gillar bloggen <3 Hoppas du haft en bra start på året. Kram

 2. Tack Helene. Ja det är tufft, men nu är 2/3 gjorda i alla fall. Sen får man ju fortsätta jobba efter det också.
  Stor kram

 3. Hej Anne. Tack så mycket för dina fina ord. Jag är journalist men jobbar inte som det just nu. Det är skitsvårt att få journalistjobb i Malmö för de flesta såna jobb finns i Stockholm. Nu letar jag andra jobb också.

 4. Ja men det ska jag se till att ta tag i. Fast jag tror att jag väntar tills det blir lite trevligare utomhus så blir man mer pepp på att ge sig iväg 🙂

 5. Gott nytt år. Älskar din blogg, mycket för att den r relaterbar. Tack för att du förgyller min vardag med klädtips, insikter och mycket annat

 6. God fortsättning!!!

  Trist att du inte känner så många i Malmö. Vi kan väl dra ihop en träff med bloggläsare, behöver ju inte vara mer avancerat än att man ses på ett kafé en viss tid.

 7. Hej! Har läst din blogg ett tag men är tyvärr dålig på att kommentera, men tycker den är skönt avslappnad. Men vad jobbar du med, tror aldrig jag läst det? (Eller så är det inget du vill flasha, och det är såklart ok!)

 8. God fortsättning!
  Din blogg är perfekt som den är! Och det är så skönt att den INTE består av en massa tillrättalagda bilder. Du visar livet som det är via välskrivna texter (det märks att du är journalist!) och jag önskar dig allt gott 2024!

 9. Gott Nytt År! Fortsätt blogga om samma saker som du gör, det är ju det som är det fantastiska med din blogg. Du är så vanlig liksom, precis som vi andra ”dödliga” 🤪.
  Blir en lugn nyår här också, precis som vi vill ha det!
  Ta hand om dig ❤️

 10. Gott nytt år Louise och jag tror och hoppas att 2024 blir ett bra år, att jobba med sig själv är tufft men det kommer att ge resultat🙏 en viktig ”investering” 🤗
  Nyårskram från mig 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *