Nya små lack till mina små händer

Hej på er! 24 augusti idag alltså och 4 månader kvar till julafton. Det må kännas lite vemodigt att sommaren går mot sitt slut nu, men eftersom jag älskar julen får jag se fram emot den istället. Ikväll gick dessutom Love Actually på tv så jag har nyss fått både julvibbar och en dos kärlek. Det får jag ju iofs av Thomas också, men via film när man sitter och fånler är ju inte heller fel 🙂

Men innan det blir jul ska det bli höst och med den snygga höstkläder, skor och smink i fina höstiga toner. Och nagellack. Det har varit mycket rött på mina naglar i år, men nu har jag fått hem ett gäng lack i väldigt fina, mjuka höstfärger från Depend.

Den här serien heter Modern legacy och släpps i butik den här veckan.
Så många fina färger.
Den första jag testade var den här grålila färgen med nummer 638.
Det är svårt att få till färgerna men här tror jag att jag fångat nyansen ganska väl. Så himla fint.
Jag har hunnit testa det här också. Ett bordeauxfärgat lack.
Tadaa! Lite mörkt i rummet så det blev en grynig bild (pga gammal mobil som är kass på kvällsbilder), men lite ser man och den här är också väldigt fin.

De här två har jag alltså hunnit testa so far. På händerna vill säga, för jag har även ett mörkt grafitgrått lack på tånaglarna. Oftast är det svart som gäller på fötterna, men nu har jag alltså mörkgrått. En ska våga förnya sig 😉 Och de där smålacken är ju perfekta när man vill testa nytt för de hinner inte torka, plus billiga.

Kram på er!

1 reaktion på ”Nya små lack till mina små händer”

  1. Jag undrar om du har något bra tips för att slippa få missfärgade naglar. Mina blir orange direkt om jag använder rött lack och sen tar bort det. Och japp, använder alltid underlack.
    Funderar på om det kan ha med removern att göra. Kan det det tror du?
    Essie har i och för sig en ny räddare. Så att man kan fräscha upp missfärgade naglar, men 100% bra blir det ju aldrig.
    Har du nått bra knep? Hur blir det för dig?
    Tack för din fantastiska blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *