Ny jeansklänning i supervacker omgivning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Har ni en fin lördag? Min är lite..tja..ensam faktiskt. För Thomas åkte iväg för att jobba imorse och kommer hem först på måndag. Det blir lite ödsligt i ett stort hus då. Men jag har i och för sig att göra ändå. Och just nu sitter jag och kollar en film och dricker ett glas cava. Så jag ska inte klaga egentligen 🙂

Och så gör vi ett lappkast till kläder. Nämligen till min nya jeansklänning. Jag har letat bra länge efter en snygg jeansklänning som är insvängd i midjan utan att visa halva låren. Jag hade en på mig när jag var med på nyhetsmorgon för några år sen, men tyvärr köpte jag inte den och har ångrat mig sen dess. Men nu har jag hittat en jag gillar.
Igår skulle vi ta en bild på den och Thomas föreslog att vi skulle köra ner till havet eller någon annan vacker naturmiljö. Jag kände inte riktigt för det så när gjort våra ärenden på Ikea och Biltema funderade jag över en bra miljö. På vägen hem såg jag den. Åkern!

Ni har säkert sett dem på Instagram och i bloggar – influencers (och andra) som trampat rakt ut i åkrar för en snygg bild. Men jag behärskade mig för att inte trampa ner några grödor. Tills nu! Nu stegade den här influencern ut på en åker. Sist av alla på bollen, haha.
Säden är skördad så ingen kan bli arg 😉
Ett par stenbumlingar på andra sidan gatan. Här ser ni klänningen lite bättre. Den finns ett skärp till också men det lämnade jag hemma. Klänningen finns i stl 32/34 till 52/54. Jag har den största storleken. Den är superskön och jag trivs kanonbra i den här. Den kommer bli en favorit i höst och vinter.
Länk jeansklänning.
Visst valde jag vackra omgivningar? 😀 En hög med ris.
Här ser ni Thomas visa den tjusiga vyn där man bygger en massa.
Lite blommor mitt i allt. Och mina nya skor. Samma som de jag haft hela sommaren, men nu har jag två. Varav ett par icke-skitiga. Nu på rea dessutom. Länk
Det var faktiskt fint på riktigt bredvid den skördade åkern.

Nu ska jag ta och kolla på En prins i New York, ni vet – klassikern från när man var ung. Jag har varit kär i tjejens mockakappa sen jag såg den första gången. Måste se om den fortfarande är så fin som jag minns den, haha. Och resten av filmen såklart 😀

Kram på er!

1 reaktion på ”Ny jeansklänning i supervacker omgivning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *