Ny vecka nya tag

Hej på er! Har ni haft en bra start på veckan? Och hade ni en fin midsommar? Här kan jag svara ja på både a och b. Igår bankade Thomas sönder lekstugan som ingen lekt i på många år och idag slet vi som hästar för att frakta iväg alla delar till tippen. Det var tungt och svettigt men båda klarade sig utan att sticka ihjäl oss på alla rostiga gamla spikar och stugan är nu väck. Så skönt! Och sen har vi gjort en massa annat också så veckan började produktivt.

När det kommer till midsommarafton så var vi ju som sagt hos Thomas föräldrar och firade med dem. Trevligt och god mat. Jag tog finfina bilder på Thomas och hans föräldrar men de får vara till familjealbumet.

Jag tog även några selfies på oss under dagen men de blev skitfula så jag knäppte av några till när vi kom hem. Jag trot det här var vid 22 tiden. Det är ju så underbart med ljuset som varar så länge om kvällarna nu. Vi får njuuuta rejält och tanka inför hösten. Men nu är nu. Klädmässigt så ser ni att det blev min ljusblå klänning från Indiska som jag köpte för några år sen. Och en fejkkrans på huvudet för i år sket jag i att binda en egen faktiskt, annars brukar jag göra det.

Imorgon drar Thomas iväg för jobb och kommer hem igen först på fredag. Det är helt okej att vara ensam om dagarna men jag är fortfarande inte så förtjust i att vara ensam om nätterna i ett stort hus. Men det är bara att vänja sig. Förut var det oftast bara två nätter han var borta, men nu blir det oftare tre. Lite jobbigt faktiskt. För även om vi oftast inte sover tillsammans pga snarkningar(och nu när det är så himla varmt så får jag lite panik om han lägger armar och ben runt mig, för han är som en kamin så det är som att svalka sig mot ett element…) så vill jag ju känna att Thomas är där.

Det får nog bli ett husdjur snart känner jag. En liten hårig stand in att prata och gosa med och få sällskap av. Helst en pomeranian eller en Ragdoll, men vi får väl se. Förut ville jag ha en hamster (när jag bodde i en etta i Stockholm) men nu känner jag att den kan jag inte direkt bussa på någon eventuell inkräktare. I och för sig är ju inte en katt eller en ullig liten hund heller särskilt skrämmande, hehe. Får träna dem i så fall, en attack-pomme vore ju coolt.

Nu är det läggdags för denna här för imorgon är det träningsdags igen. Än har jag inte känt någon skillnad med träningen, och tyvärr inte heller av kortisonsprutorna jag fick i höfterna i torsdags. Men hoppet lever än så jag fortsätter.
Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Ny vecka nya tag”

  1. Köper du en ragdoll så kan jag lova att du får hårigt kärleksfullt sällskap 24/7, jag har 2 st 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *