Glad midsommar kära ni

🌸 🌸 Glad midsommar! Eller Trevlig midsommar! Vilket ni nu föredrar så önskar jag er det 🙂 🌸 🌸


Vi ska snart åka iväg till svärföräldrarna i Ystad för att fira med dem. Det blir inget stort utan vi fyra och det blir fint det också. Förra året jobbade Thomas så då drog jag upp till Osby till mamma och pappa. Vi åt och hade det mysigt och sen gick vi ner till sjön där min barndonsvän Malin och hela hennes gäng festade loss. Så vi stannade och hade jätteroligt. I år blir det alltså Ystad och sen får jag väl se vad som händer nästa år (tror Thomas jobbar då).

Men även om firandet skiftar – från att sitta ensam till att ha firat på tu man hand med en kompis till stora firanden med kompisgäng, eller med familjen så är det alltid en stor fråga – vad ska jag ha påååå mig? hehe. Eller kanske inte så mycket när jag suttit helt ensam (det har varit ganska många faktiskt så ni som inte har någon att fira med – been there, done that).

Men en ny klänning har jag velat ha varje år. Till i år har jag köpt en vit fin som jag visade i förra inlägget, men nu tvekar jag. Jag har fått mens och jag vill inte riskera att råka fläcka ner den. Sen lär jag väl ändå skita ner den snabbt i alla fall, jag menar…vitt liksom. Det är gjort för att smutsas ner på nolltid.

Så nu funderar jag över några andra klänningar. Vi får se vilken det blir till slut. Jag misstänker att jag kommer prova och prova och sucka och stöna innan jag bestämt mig. Säkert i halvpanik dessutom. För nu ska jag först baka en tårta, sen sminka mig, fixa håret och stryka vilken klänning det nu blir. Jag har en och en halv timme på mig så jag måste sätta fart NU.

Men först vill jag önska er alla en fin midsommar. Och jag lämnar er med denna träffande seriestrip från Lilla Berlin. Jag har följt henne på Instagram i flera år och hon är så himla rolig och träffsäker.
Stor kram till er alla!! 🌸 💗🌸

Serie av Lilla Berlin (jepp jag har har hennes tillåtelse).

2 reaktioner på ”Glad midsommar kära ni”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *