Ny vårjacka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu är det hög tid att skaffa vårjacka! Jag själv har faktiskt kört på vinterjackan tills bara för ett par dagar sen, men känner att nu är det dags att plocka fram de tunnare plaggen. Även om det nu är det där knepiga valet med att antingen frysa på morgonen eller svettas på eftermiddagen… men här är lager på lager det ultimata. Ha en kofta som inte är alltför tjock som du kan knöla ner i väskan på eftermiddagen. Hur som haver så har jag skaffat mig en ny vårjacka då min andra röda gick vidare till mamma då jag inte trivdes helt i den.

Just nu har Cellbes 25% på ett köp så det kan löna sig om man ska köpa en del, speciellt jackor och annat som är dyrare i inköp. Så passa på. Använd kod 2216. Loggar man dessutom in så har man gratis frakt till slutet av maj. Länk Cellbes.

Färgen här ser lite konstig ut, nästan orangeröd, men jackan är röd-röd och är ganska tunn. Finns även i marinblå och beige.Jag funderade på blå men det blev till slut en röd. Den kallas ”sportig jacka” på hemsidan vilket i mina öron klingar lite tant-som-vill-vara-sportig. Det behöver inte stå sportig, det räcker med vindtät. Men det är jag det. Oh well, skit samma för jag gillar jackan 😀 Länk jacka.

Dragkedjan går på två håll vilket jag föredrar då det är perfekt att dra upp lite när man ska sitta ner. Dock är den här på gränsen till för liten för mig. Jag har helt enkelt blivit större sen förra våren. Inte så kul men så är det och då behöver jag större jacka. Så jag ska skicka tillbaka den här och ta en större storlek så att jag vet att jag kan få plats med en kofta under.
Huva ingår…
En tunn, vindtät och lätt jacka jag ska ha i vår och sommar. Fast en storlek större då.

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *