Ny stickad tröja eller klänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nuuu har jag, eller snarare Thomas(tack❤️), fotat lite klädnyheter. Idag mådde magen och resten av mig bättre så vi hoppade orädda rakt ut i kylan. Eller..det var ju ganska kallt, men inte så man frös ihjäl. Några av bilderna tog vi på framsidan av huset med grannen mitt emot som åskådare. Han satt där i sitt köksfönster och bålglodde. Och en massa folk som körd, sprang eller gick förbi. Hu! För jag är inte en såndär som är oberörd och skiter i vilken som ser när jag blir fotograferad. Jag skulle aldrig aldrig aldrig ställa upp ett stativ på en offentlig plats och ta selfies. No way! Jag blir obekväm som en gnu även i egna trädgården. Men det blev i alla fall några bilder av det hela. Först ut är en stickad klänning/tröja i grått. För jo, stickat är det jag vill ha nu för det är ju faktiskt bara januari, så än är det full vinter.

Klänning eller tröja – det är upp till dig 😀
Jag har den till mina tajts. Länk till dem här. Och klänningen har ni länk till HÄR. Klänningen/långtröjan finns även i beige som är himla snygg. Svårt att välja tycker jag men det blev en grå till slut.
Så går vi runt kring en enebärsbuske, enebärsbuske tidigt en söndagsmorgon…typ 😀
Glor han än? Jadå, det gjorde han. Jag vet inte varför jag bryr mig, men det gör jag 😛

Det var det för nu. Hoppas ni haft en fin helg och att måndagen blir bra den också.
Kram!

5 reaktioner på ”Ny stickad tröja eller klänning”

  1. Hejsan. Nej den kliar inte på mig och då är jag väldigt känslig. Klarar inte minsta ull innan jag sliter av plagget.

  2. Hej! Måste fråga om den kliar i halsen, eftersom det ör en halvpolo? Annars väldigt snygg!

  3. Haha, nej vintern här nere är inte mycket att hurra för när det kommer till snö 😄Däremot får man klä sig för regn och blåst som kommer från alla håll. Det regnar fan nerifrån och upp här. Hade hellre haft snö och kallt 😊

  4. Du skriver ”än är det full vinter”… det kallar jag inte att det är hos dig iaf då du har gröna gräsmattor och inte tillstymmelse till snö!!!
    😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *