När magen säger upp sig

Hej mina vänner. Jag lovade ju att det skulle kommit klädinlägg igår, men det sket sig. Bokstavligt talat. För igår orkade jag inte laga mat så vi beställde varsin kebab och det var ju gott. Men min mage tvärdog. Eller exploderade gånger tusen typ. Efter tre Dimor lugnade den sig något. Men som ni förstår var jag inte direkt på fotohumör 😛 Jag hade tänkt ta igen det idag, men det kom annat emellan.

Men imorgon, DÅ ska jag dra på mig ett gäng nykomlingar i garderoben och visa er. Imorgon som söndag alltså. 24 januari. Det är även min namnsdag. Erika Louise Flink står det i passet. Så på vårdcentraler och liknande är jag alltid Erika. Ibland har jag missat när de ropat upp mig eftersom jag ju inte direkt lystrar till Erika. Så det har hänt att jag liksom reagerat i efterhand och kutat efter läkaren 😀

Och det här med Flink och Flinck. Min släkt har alltid stavat med ck sedan farfars far och bakåt. Men någonstans har det blivit knas i kyrkoböckerna och därför står jag som Flink. Mycket irriterande då jag ju automatiskt skriver Flinck och det blir då lätt fel med till exempel postförsändelser, när jag gjort adressändring och annat. Jag har tänkt fixa till det med skatteverket men det kostar en slant så jag har väntat. Men det är nog dags nu för jag heter Louise Flinck. Inte Erika Flink. Även om det kanske är det korrekta. Ja ni fattar

Nu är lördagen snart slut och jag ska krypa till sängs. Faktum är att jag är snortrött så det ska bli skönt. Nya friska tag imorgon.
Kram på er!

3 reaktioner på ”När magen säger upp sig”

 1. Ja men eller huuuur! Det är ett rent helvete emellanåt. Nu är jag van vid att ha kass mage och ränna på dass många gånger per dag, så om jag klagar är det fan illa alltså. Sådär så man reser sig och tror att man är klar men oh no, det är bara att sätta sig ner direkt igen. De har sagt så olika om min mage. Först var det Chrons sjukdom, sen Ulcerös colit, och sen Ibs – slaskdiagnosen när de inte pallar undersöka. De första två diagnoserna var i Skåne och den senaste var i Stockholm för längesen. Det är nog dags för en ny vända tror jag. I vilket fall som så är det skit bokstavligt talat så jag känner med dig. Har alltid koll på var det finns toaletter på stan och sådär. Magen är lugnare nu, och lite tvärtom pga tre Dimor(billigare än imodium, speciellt på Meds och Apotea). Kram och krya på din dumma mage också.

 2. Ååå va jag kan relatera till magen som säger upp sig. Djävla vilka ras man har fått genom åren.
  Får verkligen passa vad jag äter :/
  IBS säger läkaren (diagnos som tas till när de inte vet vad det är… känns det som)
  Magen är opålitlig som fan :/
  Toa måste finnas typ direkt!
  Jag brukar ta Imodium.

  Hoppas din mage lugnat sig nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *