Där jag går i mina gyllene skooor…sneakers

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Ellos

Jag har ju berättat det förut, men om någon missat det så älskar jag skor. Och väskor. Jag har många skor och många väskor. Det är inte så att jag köper jättemånga per år, men jag slänger få och med åren blir det en samling (Thomas höll på att smälla av när han såg alla skor och väskor när jag packade upp mina lådor..haha).

Men många av mina skor kan jag tyvärr inte använda på grund av knä och överhuvudtaget bensmärtor from hell. Artros och förmodligen kass cirkulation gör att min gångstil ser ut som om jag vore betydligt äldre än vad jag är. Haltande, vaggande och tja…inte direkt som att jag svassar fram lite sexigt på höga klackar. Bah!

Nej här är det sneakers som gäller. Och jag vill ha sköna med så mycket fjong och dämpning som möjligt. Vanliga sneakers är oftast snyggast, men jag kikar mer på löparskor nu på sistone för att få så mycket som möjligt av dämpning, studs och stöd på alla de sätt. Sen vill jag ju att de ska vara snygga också då jag tänker ha dem till vardags och inte i löparspåret. Där kan man mycket väl ha neongröna med cerise sträck, eller illturkosa med diverse andra fäger här och var. Ni fattar. Men som sagt, jag vill ha såna som funkar hela tiden och överallt. Nästan. Jag vill inte ha sneakers till fint, men kunna ha dem till både jeans, klänning och sådär.

De här två är på väg hem till mig just nu. Det är guld och vitt i båda för nu är det vår och jag är lite trött på att bara ha svarta skor. Så nu satsar jag på ljust och skimmer. Skatorna kommer att älska mina dojjor. Och då menar jag såna där svartvita som flyger. Andra slags skator (elaka bitches) kommer kanske också älska dem, men såna skiter jag i 😛


De här från märket Caprice (jag känner helt ärligt talat inte till dem sen innan) har jag beställt och jag misstänker att de finns att hämta ut idag tillsammans med mina trädgårdsbrallor. Om de kommit så skriver jag såklart mer sen, men jag ville ändå visa NU för det är väldigt få ex kvar av dem om ni också skulle vilja beställa. De finns säkert på fler ställen men det har jag inte kollat upp. Länk guldsneakers

Skorna låter himla sköna tycker jag när jag läser informationen om dem: OnAIR innersula: Högteknologisk, superflexibel innersula med upp till 300 luftbubblor som ger utmärkt stötdämpning och som skapar en bra miljö i skorna då luften cirkulerar runt dina fötter. OnAir-funktionen samlar även in fukten som sedan försvinner när du inte använder skorna.

Så nu hoppas jag på ett par sköningar jag kommer att studsa fram i.

Jag har även beställt ett par Adidas med boostfunktion. Ett par vita med goldmojänger på. Thomas och Oscar tyckte väl sådär om dem. Och visst finns det en miljon andra, men de är ju så sketans dyra. De jag helst vill ha kostar cirka 2000 kronor. De här slog jag till på med 40% rabatt på Ellos.
Länk Adidas skor.

Är man medlem har de flesta nog fått sms eller mail om 40% på valfri vara inklusive många varumärken. Inte alla, men många. Jag köpte själv för ett tag sen en Marc Jacobs parfym(Perfect) från Ellos med den rabatten. Superbra tycker jag. Dock får jag inte skriva ut rabattkoden eftersom den är för medlemmar, men ni har säkert den själva 🙂

Men nu tog jag alltså skor. Jag vet inte om de är sköna, om de är snygga i verkligheten eller om storleken funkar. Men det går ju att returnera tänker jag. Få kvar av dessa också så om ni också är sugna så passa på. Dock verkar det bara finnas större storlekar kvar (från 39 1/3).

Info från hemsidan: Löparskor Alphatorsion Boost W från adidas Sport Performance med skimrande detaljer i kopparmetallic. Ovandel i textil och responsiv mellansula med Boost. Stabiliserande Torsion System. Mellansulans dropp: 10 mm (häl 24 mm / framfot 14 mm).

Så vi får väl se vilka jag behåller. Ett par, bägge eller inga skor alls.

1 reaktion på ”Där jag går i mina gyllene skooor…sneakers”

  1. Jag brukar alltid ha jättesvårt att hitta skor som passar själv! Och oftast så väljer jag mest efter bekvämlighet, när jag väl hittar några. Haft så många som jag fått skav av genom åren! En gång under en orientering i skolan – det var nog värst. Så skor är inte mitt största intresse, får jag erkänna…;)

    ”inte direkt som att jag svassar fram lite sexigt på höga klackar.” Detta fick mig att minnas en sak…När jag en gång mötte två kvinnor med högklackat som hade stannat vid en vattenpöl och undrade hur de skulle ta sig över. ”Du kan väl bara lägga dig på rygg i den så vi kan trippa lite sexigt över dig för att komma säkra till torra land! Vill ju inte förstöra klackarna när det finns en gentleman att tillgå…”, sa dem och skrattade. (Det var nog lite väl mycket gentleman för mig, dock! ) Men jag undrade bara varför de valt just högklackat…:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *