Nu ska jag testa snickarbyxor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu har vi passerat mitten av februari och även om sportlov och annat vintrigt ska klaras av först så börjar jag vädra lite vår här nere i södra Sverige. Jag fattar om ni som bor längre norrut tycker att jag är helt lost in space som snackar vår när det ligger snö på marken 😛 Men här nere är det lite lite vårkänsla. I alla fall om solen är framme och det inte blåser…

Hur som helst så blir jag smått sugen på mer våriga outfits, även om man inte kan ha till exempel trenchcoaten här nedan än på ett tag. Men man kan ju vara ute i god tid. Bikini tänker jag till exempel definitivt köpa tidigt i år för annars är de slut när jag väl ska ha det. Och samma sak är det ofta med vårjackor. I alla fall när jag jobbade i klädbutik. Då kom folk i april och ville ha vårjackor. Som hade sålt slut i mars. Så framförhållning är grejen med en del plagg.

När jag kollade igenom min beställning såg jag att den var nästan genomgående marinblå och vit. Med en svart klänning som undantag. Och ett par jeans, men de är å andra sidan blå de också så att…

Jag tänkte visa några av sakerna redan nu för ibland när jag beställt och ska visa så har de redan hunnit ta slut. Men givetvis ska ni få se dem på sen också.

En klassisk trenchcoat funkar alltid och till allt. Som ni nog vet känner jag mig som mest hemma i svarta kläder och väljer för det mesta den färgen om det är plagg som finns i flera olika. Men här tog jag en marinblå . Så den finns alltså även i svart. Och beige. Länk trenchcoat

Alltså, jag misstänker att jag kommer se fyrkantig ut i dessa då benen är vida nertill, men jag måste prova. Måste! För jag gillar hängselbrallor men jag har inte haft det sedan jag var liten. Men nu jäklar blir det snickarbyxor för denna här! Finns i stl 34/36 till 62/64. Just nu har Cellbes 25% på jeansplagg så även dessa byxor är rabatterade. Länk hängslebyxor

Och den klassiska randiga toppen i vitt och marin som återkommer varje vår. Först tänkte jag tagit den i rött och vitt men ångrade mig och högg denna. Den har tre knappar baktill och det står att den är i stadig trikå. Så vi får se hur den här blir på mig. Tanken är att testa den under hängslejeansen. Länk randig topp.

Det var det för nu. Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Nu ska jag testa snickarbyxor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *