Klänning med tur och stickad tröja

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom

Hej på er! Jag hoppas att ni har en fin kväll och kan mysa ner er under en filt i soffan eller nåt. Det gör i alla fall jag just nu. Med datorn i knät. Samma sak med Thomas, minus filten för hans del. Men jag vill ha det det för det har varit regn och blåst hela dagen – riktigt äckligt väder med andra ord. Så nu vill jag ha värme. Snart ska jag dessutom slå på teven och kolla in Sveriges mästerkock.

Men innan jag gör det ville jag visa en klänning jag nyss klickat hem. Ni som har mig på Instagram har redan sett det, men jag vet ju att inte alla kollar där så jag visar här också. Det är en svart sak med vita klöver på. Jag tycker att det är fyrklöver så det är en turklänning. Nu har jag bara haft den på mig en gång och då hade jag väl varken tur eller otur, men det var en trevlig eftermiddag med besök av svärföräldrarna.

🌸 Och innan jag glömmer det så har ni 10% på Bubbleroom med koden FLINK under februari. Länk Bubbleroom.

Jag hade bråttom med att fixa lite mat och så kom jag på mig att jag kanske inte skulle ha tshirt och tajts på mig så jag tog det som låg nära till hands på samma våning och det var min påse från Bubbleroom. Och i den låg bland annat den här klänningen.
Länk klänning här. (just nu till nedsatt pris dessutom)

Den går både att klä upp med klackar, ner med sneakers eller som jag gjorde – med mina vita kanintofflor (öron och hela grejen. Men nu frös jag om fötterna och då får man ha innetofflor, besök eller no besök). Klänningen är dessutom jätteskön så den lär bli en favorit. Ni vet, klänningen man sliter fram när man inte vet vad sjutton man ska ha på sig.

Om man inte har råd att bleka tänderna kan man alltid dra i spaken på ett filter. Så praktiskt så.

Dragsko i midjan. Och klövern är vitare än vad man ser på den här bilden.

Jag beställde några saker till som jag ska visa, bland annat en klänning och en blus som båda är jättefina. Dock ska jag ta bild på dem först men eftersom jag har strul med huden under ögonen fortfarande så är det inte så kul att fota. Men förhoppningsvis är det väl bättre snart.

Men den här vita tröjan (offwhite) kan jag ju visa. Det är en sån som funkar nästan hela året runt. Eller jo, hela året faktiskt om det är så att sommarkvällen är kall så kan det vara skönt med en tjock tröja. Men nu tänker jag väl mer att jag kommer att använda den nu och ett par månader framåt. Och sen i höst. En polo som inte sticks, som inte är midjekort, som inte ör oversize. En som är rätt och bra helt enkelt.
Länk tröja (även den här är till kampanjpris med 20% nu).

Och jag vet ärligt talat inte om min kod funkar på redan nedsatta priser också för extra rabatt. Jag har glömt att fråga. Men testa!

Nu är det kockdags! Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *