Nu har öronen blivit både långa och feta!

Precis så som rubriken beskriver kände jag igår, dvs att nu jäklar har jag verkligen blivit både gammal och fet, och har bevis till och med med öronen. För man har ju läst att öronsnibbarna växer när man blir gammal. Och när jag igår skulle sticka in ett par nya örhängen så gick det bara inte!

Alltså, jag fyller snart 49 så jag vet ju att jag är en medelålders kvinna, men jag vill ju inte ha gammelöron för det 😀

Det var de här jag skulle sätta i. Man behöver ju få in snibben i själva ringen och det gick bra med ena…

Men det var totalstopp med det andra. Jag drog och tryckte och kände att nej nu när de så långa och tjocka att jag inte kan ha små örhängen längre. Det är dags för beige kappa, röd basker och Tysta Marie (det finns väl skor som heter så?). Men så tittade jag på örhänget och såg att stiftet var böjt och vips kände jag att pensionen ju faktiskt ligger en bit iväg ännu 😛 (inget fel på att vara pensionär men jag är inte där än).

Örhängena åkte i och snibbarna fick plats.

Ja den var min lilla panik igår, haha. Bilderna är dock från idag och jag ska strax dra av tshirten och på med något annat för om nån timme kommer min kusin på besök och stannar till imorgon.Thomas är på väg till New York så jag är ensam så det passar väldigt bra med kärt besök. Jag tror det får bli lite tapas, vin och snack på altanen ikväll. Behöver vi en anledning förutom att vi vill så kan det ju vara för att fira att det är min namnsdag idag (så fick jag det sagt, snyggt va? hehe)
Ha en fin kväll vänner. Kram! ❤️

6 reaktioner på ”Nu har öronen blivit både långa och feta!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *