Nu ska håret bli bortskämt och fint

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Godmorgon mina fina. Jag hoppas att ni sovit gott? Själv har jag varit uppe och ätit en macka, fixade kaffe och macka åt Thomas att ha med i bilen, och plockade undan och torkade av i köket. Sen gick jag faktiskt upp till sängen igen.

Dels så regnar det och är trist ute, och dels så är det strax Melodikrysset. Ibland löser jag det i sängen. Thomas är på väg för att hämta barnen då det är pappadags-dax.

Nu när jag ändå ligger här och myser(ska ner och göra mig en kopp te också) så tänkte jag tipsa om några hårprodukter jag beställde igår. Jag har testat Briogeo förut och tycker verkligen om deras produkter.

Nu har Meds dessutom 15% på nästan allt om man får deras medlemsmail, så jag passade på. Sen blir det alltid lite alvedon och sånt, det är det dock inte rabatt på men så mycket billigare ändå. Länk MEDS.

Mitt hår behöver verkligen kärlek så nu ska jag maska och ge näring i kubik med innehållet i denna burk. Det var ett tag sen jag hade denna men vill minnas att håret fick tillbaka både stuns och glans. Jag hoppas det blir så nu också.
Länk Briogeo hårmask
Ett bra schampoo behövs också så nu tänkte jag testa det här i samma märke. Ett som säger farväl till frizz och ger fukt är precis vad jag söker.
Länk Briogeo Farewell Frizz schampoo
Det här beställde jag för ett tag sen för jag ville ha ett riktigt djuprengörande schampoo som tar bort alla rester från styling, salta bad, järnrika dushar från trädgårdsslangen och annat bös som vanligt schampoo kanske inte riktigt rår på.
Länk Löwengrip Detox Shampoo

Alltså, storleken! Jag hade inte koll på att den var SÅ liten utan hade tänkt att det var ju ett bra pris på djuprengörande som verkade bra. Jag köpte också djuprengörande för män till Thomas (han föredrar Head&Shoulders i vanliga fall också) och det var ju liiite skillnad i storlek. Och pris, haha. Men också i kvalitet.

Jag har testat båda (det står man på men doftar bara vanligt schampoo). H&S känns lite svalkande och tvättar rent, men känns inte så djuprengörande ändå. T tycker att det klassiska tar bättre(han har mycket gelé när han jobbar så han bör veta).

Den lilla rackaren från Löwengrip kändes däremot riktigt bra i håret och som att det tog bort en massa skit. Nu har jag bara kört en gång men återkommer igen. Dock ska man bara använda det 1-2 ggr i månaden.

Okej det var dagens hårtips. Nu tillbaka till Melodikrysset(nyss var det Gunnar”Snoddas” Nordgren på lodrät 12 😄.

Ha en fin lördag vänner. Kram! ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *