Nätshoppat en smart necessär

Hej på er. Ett litet tips i all snabbhet kommer här. Jag har just klickat hem en necessär som verkar perfekt för mig. En man vecklar ut så den blir platt så man har full översikt bland sminkprylarna. Sen drar man bara i ett snöre så går den ihop som en påse.

Jag har sett reklam för såna här ”scrunchsacs” ett tag, och nu slog jag till på en med flamingos. Jag vet inte alls om den är lika smart och funktionell som den verkar, men jag hoppas det. Jag återkommer när jag fått hem den.

Priset är 200kr och jag valde gratis frakt. (jag har sett den billigare på Light in the box, men vet inget om den sidan…heller)Och det här är INTE ett samarbete, utan som med det mesta jag skriver om inom smink och skönhet så är det sånt jag köper själv.

Necessären finns alltså i de här fem färgerna och det blev den översta för moi. Länk till köpstället är https://scrunchsac.com/

Det var det för nu, jag köpte även en väska igår jag tänkte visa sen, plus en gammal en jag ”tog”. Kram så länge ❤️❤️❤️

4 reaktioner på ”Nätshoppat en smart necessär”

  1. Mamma har också beställt från dem och det tog jättelång tid, fel varor och några kom inte alls, så jag föredrog att beställa från scrunchsacs hemsida. Hoppas den funkar och att necessären kommer 😊

  2. Ann-Charlotte Larsson

    Beställ inte från lightinthebox. Jag gjorde det till jul. Beställde på black friday och den kom inte förrän i slutet av januari.

  3. Du är verkligen superfin som du är! Hoppas du inte tar illa upp men vet att du skrivit du har ont i knän artros osv. Det har jag med o vägde för mkt typ 20kg för mkt BMI 31-32 trots kämpande med diverse dieter o svårt med träning. Ett tips är att läsa om gastric sleeve som är ett jättebra verktyg för o gå ner i vikt o då slippa en del smärta få bättre hälsa osv 👍 jag betalade ur egen ficka men går o ansöka om med. Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *