Jag åkte och firade mamma i helgen

Så var den här helgen över. En fin helg för min del. För i fredags bestämde jag mig efter flera samtal och funderande för att åka upp till mamma och pappa. Man ska inte träffa sina 70 plussare och jag har inte varit i Osby sen i julas, men i fredags fyllde mamma 75 år, och eftersom jag känner mig frisk åkte jag dit för att fira. Det var jag, mamma och pappa så det var inget stort firande, det får vi ta i sommar eller när det nu blir okej att umgås igen.

Jag köpte några presenter till mamma här i Malmö, men när jag kom till Osby stack jag inom Flora för att köpa en bukett blommor. Jag är så inne på rosa nu att jag valde rosa rosor, gerberor, nåt annat rosa och lite grönt.

Ni ser mammas blus där i bakgrunden, matchy match 😀

Bredvid blomsterhandeln ligger bokhandeln så jag sladdade inom där också och högg mig en Hinza väska. En rosa såklart. Jag har tänkt köpa en sån jättelänge och nu slog jag till. På bilden ser ni den på tåget där jag hade lagt min vanliga handväska, plus en gammal väska jag tog från mormors lägenhet(hon bor på äldreboende och mamma plus syskon har rensat ut så det var okej att ta väskan ;). Så det var tre väskor i en. Mormorväskan ska jag laga och putsa till lite så blir den nog fin. Visar den sen.

Jag hoppas att ni också haft tillfälle att njuta av det härliga vädret som varit i helgen. Jag satt ute en stund i lördags och pappa kom då och serverade mig ett glas vin.

Jag stannade kvar till idag, söndag, för att kunna njuta lite av trädgården. Själv har jag inte ens balkong, men iofs en jättefin baksida av huset där man kan sitta. Men då kan å andra sidan hela huset som har fönster ditåt glo på en. Det känns sådär… När jag var ute kom grannkatten Sigge och ville snacka lite. Han är så söt den katten! Han kommer ofta en sväng för att bli klappad när jag är i Osby.

Jag vill så gärna ha katt igen. Som jag saknar en liten lurvig vän att mysa med. Det får kanske bli en så småningom.

Ja och så åkte jag hem idag. En väldigt lugn och stilla helg med andra ord. Såhär ser det ut på vägen mellan bussens hållplats och min lägenhet. Inte helt fult. Bakom kanalen och kullen ligger havet dessutom. Jag längtar verkligen tills det är dags att bada! Så jäkla gött det ska bli, och perfekt att bo bara ett stenkast bort. Snaaart!

Nu är snart Morden i Midsumer slut här och jag ska svabba ansiktet och tänderna innan det är dags att krypa till kojs. Jag har fortfarande inte vant mig vid tyngdtäcket eftersom jag oftast är hos Thomas och täcket är i lägenheten, men inatt får det nog bli en dejt med 11 kilo täcke.
Kram på er!

4 reaktioner på ”Jag åkte och firade mamma i helgen”

  1. Hej Helene. Ja den är ju perfekt till lunchväska. Och på stranden som jag tänker(sanden kommer inte lika lätt). Den är som en liten karamell.

    Nej jag har inte testat vita byxor. Jag känner mig som Mumintrollet i det. Men ska hålla utkik så kan jag tipsa er andra 😊

  2. Älskar också rosa blommor, så fräscht!
    Väskan har jag funderat på som lunchväska till jobbet, går ju enkelt att tvätta ut och allt står stadigt.

    Jag undrar om du testat vita byxor inför vår/sommar? vet att det är svårt med ljusare jeans när man inte har direkt smala ben, allt syns så tydligt. Har du något tips?

  3. Jag köpte den stora. Jag tänkte att den kommer bli perfekt på stranden i sommar 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *