Makeover för mig och för bloggen

Jag vill ha en rejäl makeover! Både av mig själv, men även av bloggen.
När det kommer till mig så är det en del jag vill göra. Fräscha upp och pigga på liksom. Om jag börjar från toppen, eller knoppen snarare, så är det håret jag tänker på i första hand. Helst skulle jag vilja ha en snygg ljus färg med flera nyanser (ingen ica-hemmafärgning i en enda färg), och längre hår!. Jag försöker få håret att växa och visst har det kommit ut en bit då utväxten är 7-8 cm. Men topparna frasar liksom till sig så det blir ingen bra längd ändå. Så kanske en förlängning? Det vore kul att prova på 🙂

Sen till det som en del tycker är helt okej, och andra tycker att det är förkastligt – det vill säga fillers, botox och lyft. En del tycker att rynkor är vackert och att man inte ska fippla med naturen. För min del känner jag att rynkor är helt okej på andra. Faktum är att jag bryr mig inte ett dugg om folks rynkor. Mina egna däremot – dem gillar jag inte! Det får låta hur fåfängt som helst, men jag tycker inte om dem. Att se skrynklig hud under ögonen som gör att jag ser svintrött ut är inte kul. Inte heller att ögonlocken börjat hänga i takt med att åren jag avverkat blir fler och fler (48). Ofta hänger speciellt ena ögat när jag ska ta foton. Thomas påpekar det ibland när han ska fota mig. Att nu är ögat knas igen. Jag vill fixa det där.

Jag hade också kunna tänka mig fillers i läpparna. Och då ska det vara LITE och ett naturligt resultat. Jag har sett de som fyllt ut sina smala läppar litegrann och det har inte synts om man inte vetat om det. Jag vill däremot absolut INTE ha stela, utstående, tjocka läppar utan konturer. De typiska fillerläpparna är inte snygga så det vill jag icke, så ni vet. Men lite lite kanske.

Mer då? Jag vill ha lite laser i fejjan också. Ta bort ytliga blodkärl som gör att min snok blir röd vid minsta kyla. Och de som ligger som små röda prickar (Malin påpekade att jag har en finne på kinden. Det är alltså ett blodkärl) här och var. Lite som motsatsen till en tatuering. Då vill man ha nålar för att tillföra tecknade bilder på kroppen. Jag vill ha nål för att ta bort märken 😀

Som jag sa så vill jag ha en makeover av bloggen också. Snygga upp med ny headerbild, fixa menyer, ikoner och annat. Och byta namn. Jag tror att jag kommer att göra något jag funderat över i några år nu, nämligen att skrota Big ass fashion. Att bloggen får heta som jag – Louise Flinck*, helt enkelt. Den makeovern kommer att ske så håll utkik 🙂

Sen så vill jag fixa i hemmet och sånt också, men det kommer i ett annat inlägg.
Hoppas ni får en fin fredag vänner. Själv ska jag ta och fota några outfits så kom tillbaka sen och kika.
Stor kram från mig till er ❤️

18 reaktioner på ”Makeover för mig och för bloggen”

 1. Hej T. Jag är så glad att du gillar bloggen, tack! Vad gäller namnet så..tja..jag får se. De flesta fattar att det inte handlar om rumpor, men det finns ju de som tror det också. Dvs att bloggen är åt porrhållet och visar rövar. Då blir man allt besviken, haha.

 2. Nej jag tänkte nog inte heller så mycket på skönhetsingrepp för tio år sen (kanske fettsugning och sånt förvisso). Dock har jag alrig varit emot det, inte heller har jag pratat för det, utan mest tänkt att alla får göra vad det känner för. Men tyckt att det är tragiskt när ingreppen går överstyr och man blir fartblind och kör på så man ser märklig ut. Men nu vill jag fixa lite här och där, som ögonlocken. Det må låta fåfångt, men det är vi väl alla lite till mans 😀

 3. Hej Miya. Jag förstår dig fullt ut. Mina rynkor, mörka ringar osv har också kommit snabbt och jag har inte hängt med. Och det med sminkningen är så sant. Jag älskar också smink men det är inte samma sak längre. Jag vill känna igen mig själv. Och det där du säger om huvudvärk som försvinner med botox är ju en väldigt bra sak i det hela. Jag tror att vi är ganska många som funderar över att göra små förändringar. När jag var yngre tänkte jag inte alls så, men då behövdes det inte. Nu när saker och ting hänger och veckar sig är det inte så kul. Hoppas du mår bättre efter grejen som hände och att du känner dig som dig själv igen. Kram

 4. Jag är så glad för att ha opererat både över och under ögonen. Ser bara liiiite piggare ut och inget som någon ser mer än jag. Botox har jag provat men det är inte för mig. Ser ut som Gunilla Persson hur lite de än tar så pannan får fortsätta vara rynkig, tyvärr. Skulle gärna vilja testa att göra läpparna men vill inte se för tillfixad ut så jag avvaktar. Men en vacker dag så.

 5. Hej Louise, jag tycker att du är naturligt söt/vacker och det behövs ingen fixning alls. Naturlig skönhet är vackrast och du behöver inte fixas någonstans, Kram

 6. Jag har ALLTID trott att jag inte skulle bry mig om mina rynkor. Men så gick jag på ett år från orynkig till rynkor i hela pannan, rynkor under ögonen, djupa sådana. (Var med om en grej, jag och min man åldrades mycket på ett år) Droppen blev när jag kände att jag inte kunde sminka mig snyggt längre, älskar ju smink! Så jag gör botox i pannan, srgrynkan och runt ögonen. Har också testat pyttelite fillers och botox i läpparna för att få upp mungiporna. Alltså, DEN känslan när alla rynkor runt ögonen försvann och jag ÄNTLIGEN kunde sminka mig normalt igen! Dessutom försvann den ständiga huvudvärken, så skönt!

 7. Jag tror inte att mina är såpass att det går under vanlig sjukvård för mig. Lär få pröjsa själv tyvärr.

 8. Hängande ögonlock (övre) kan du få hjälp av sjukvården. Kontakta ögonmottagningen på ditt sjukhus.

  Mina låg såpass att de låg ut över ögonfransarna.
  Jag har fått mina opererade. Kostade som ett vanligt läkarbesök.

 9. Det här är så spännande att läsa. För tio år sedan var jag en person som aaaldrig skulle göra något skönhetsingrepp. Nu efter en rejäl viktnedgång så vill jag göra både det ena och det andra! Tuttarna hänger som små påsar ner på magen och jag har fått värsta kalkonhänget under hakan. Och jag har inte fyllt femtio. Så hade jag haft råd och vågat, så hade jag lyft tuttarna (inte förstorat, det är sååå skönt att ha små efter alla år med stora) och fixat sladdret under hakan. I övrigt har jag faktiskt inga rynkor i ansiktet. Än ska man väl säga….. Vad skönt det är ändå att bli äldre och få omvärdera saker och faktiskt våga stå för det man tycker!

 10. Kolla in artbylisa_ på insta. Belotero och tearthrough… naturliga läppar. Skönhetsinstitutet i Kristianstad och Malmö. Topp!!

 11. Usch ja, det är väldigt dyrt att fixa runt ögonen tyvärr. Och ja, för mig är det främst övre.

 12. Du menat övre ögonlock då? Jag har påsar under..dyrt har jag för mig. Men skulle också vilja.

 13. Läste det jag också. Har inte tänkt gå till någon ”hemmafixare” om jag gör något för då kan man råka illa ut. Stackars kvinna.

 14. Annette Spetssilver

  Vad spännande! Ser fram emot att följa hur du fixar till dig. Jag vill nämnligen också.

 15. Tycker att det är synd att ta bort big ass… det låter ju mycket klatschigare med ett namn som säger något om bloggen än bara ett personnamn. Men om du har tröttnat på nuvarande bloggnamn så kanske ett annat?

  Tycker mycket om din trivsamma blogg och blir glad när jag ser att du uppdaterat:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *