Några favoriter ur garderoben

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Jag tänkte bara kika in och berätta att Cellbes har 20% rabatt på allt från sitt eget varumärke idag, gäller även på rean. Rean däremot varar längre. Själv är jag sugen på bland annat ett par sandaler…till. Men jag har just beställt två par så jag får väl lugna mig.
Använd kod: S2220 för 20% rabatt. Gäller idag 30/6.
Länk till Cellbes här.

Här kommer några tips på vad jag köpt och vad jag funderat över att köpa. Några gäller extrarabatten på idag, några är på rea och några inte.

Jag har som sagt just beställt två par sandaler och de här i roséguld är ett av paren. Länk rosé Rohde sandaler
Det andra paret är samma fast i svart. Länk svart Rohde sandal. De i rosé är på rea nu (även i guld). De här har jag tänkt ha till en massa klänningar i sommar då de passar till nästan alla färger. Idag hade jag dem till en röd klänning. Tanken var att ha dem på midsommar till den orangeblommiga men jag glömde dem hemma… Sen tänker jag till jeans, svart, vitt osv. De passar till allt och remsandaler typ dessa från Rhode och Birkenstock är även poppis bland ungdomar nu har jag förstått av nästan-14 åringen. Oavsett så är de sköna. Och jag tog som sagt att par svarta också för de går absolut också till allt.

Men de här blommiga till jeans vore ju verkligen inte heller fel alltså…Jag gillar dem! Sen är de med på rean också gör ju att jag är bra benägen att klicka på köp…Men då kommer Thomas bli galen för det är redan mycket skor i hallen som det är…:P Länk blommig Rohde

Den här hålmönstrade kan man också köpa på rea nu. Den blå finns kvar i alla storlekar, medans den vita verkar vara ganska utplockad. Länk hålmönstrad topp.

Den här härliga är också på rea just nu. Länk grönblommig klänning.

Sen måste jag slå ett slag för den här igen. Jag älskar verkligen den här morgonrocken och funderar på att beställa en till som jag har liggande hos mamma och pappa. Länk prickig tunn morgonrock.

Den här blå med vita små blommor är på rea nu. Supersöt klänning. Länk vitblå blommig.

Den här har jag inte hunnit använda än men den funkar ju precis lika bra i höst om jag nu inte hinner ha den än. Mjuk och skön att ha på sig.
Länk jeansklänning med knyt.

Den här har jag också tipsat om förut. En bh med spets som är perfekt att ha om urringningen känns för djup. Länk spetsbh.

Sedan har vi den här behån som jag redan har en av men som jag beställt en till för jag tycker verkligen om denna. Mamma har också fått en fast i vitt och hon tycker lika mycket om sin. Så den här kan jag rekommendera( har den till och med på mig i detta nu). Kupa från b till f. Omkrets från 75 till 120. Länk svart bh.

Cellbes har ju även herrkläder, som de här badshortsen från Jack & Jones som jag beställde till Thomas. Dock har jag inte hunnit fota honom i dem än, men det kommer. De är dock ganska urplockade i storlekarna nu när de är på rea. Länk papegojbadbyxor.

Eftersom Thomas alltid alltid annars har ett par klarblå badshorts så tänkte jag att han kanske vägrar ta på sig papegojor och funderade därför på ett par enfärgade som de här svarta. Finns upp till storlek 8xl dessutom för den som behöver stora badshorts. Även flera andra av herrkläderna finns upp till stora storlekar, precis som på dam. Länk svarta badshorts (finns även i grönt och blått).

Testa som sagt var koden S2220 så ser ni vad den funkar på och inte. Gäller idag.

Det var några av mina tips, nu blir det att laga mat. Ha en fin kväll vänner ❤️

2 reaktioner på ”Några favoriter ur garderoben”

  1. Jag har två frågor:
    1. Hur är sandalerna på ovandelens insida? Ibland har de ett tunt fluff som brukar kännas mjukt, men i värme har jag märkt att det istället skaver. De i rosé var jättefina!
    2. Hur är bh:n storleksmässigt om man jämför med Lindex (om du har bh därifrån)?
    Jag är tveksam till att beställa, men vill ha just en sån. Har märkt att samma storlek skiljer enormt i kuporna mellan Lindex och Kappahl.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *