Några cybermåndagtips i sista stund

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nej det där med internet har inte gått min väg idag. Det har legat nere hela dagen på grund av strömlöshet till nån nod här i Bunkeflostrand nånstans. Vid femtiden kom dem tillbaka, men ack bara för en timme sen sket det sig igen. Så jävla irriterande när jag haft mycket att göra. Nu sitter jag på Emporia men här har jag ju inte kunnat eller ens velat vara hela dagen. Jag hoppas dock det är tillbaka tills jag komme hem igen för planen är att bocka av min to-do lista samtidigt som jag kollar tv och sådär. Men utan internet heller ingen tv. Och det sällskapet vill jag gärna ha när Thomas är borta.

Nåväl inget att göra åt så jag ska sluta gnälla. Jag tänkte däremot tipsa om några saker jag själv köpt, antingen nu under Black week eller tidigare men som har rabatt idag också. Och några saker jag gärna vill ha. Det ÄR ju faktiskt tomtetider snart 😉

I det här inlägget är sakerna från Cellbes och de har 30% på allt idag med kod CM25. Länk till Cellbes.

Den här röda stickade har jag. Den här inte riktigt sådär tomteröd som den ser ut på bilden, men nästan. Länk kabelstickad klänning.

Jag ser blekfisig och dan ut på bilderna, men skit i det. Det är klänningen jag vill visa ju 😀 Jag har storlek 50/52 i den här.
Här är det tydligen stövlarna jag ville visa. Men bäst trivs jag nog med skinntajs till den här faktiskt.

Jag har inte köpt någon jultröja i år, men är lite sugen på den här tunikan faktiskt. Till tajs eller röda strumpbyxorna kanske beroende på längd. Eller bara till jeans när man träffar kompisar, eller på jobbet. Länk jultunika.

Jag köpte mig en julkofta förra året så jag hoppar det i år, men annars vore den här absolut ett alternativ. Länk julkofta.

Jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha för klänning i jul. Dels när vi firar den 19e och dels på själva julafton med mamma och pappa. Den här är jag nyfiken på som alternativ. Den känns som en lagom klänning med familjen liksom. Inte för urringad, man kan dra in benen i kjolen när man sitter i soffan, och sammet brukar ge plats för en julfull mage att jäsa ut. Länk plisserad sammetsklänning.

En fin svart kofta med strassknappar är ju perfekt till både jeans men även över klänning om man är lite frusen. Den här ska få komma hem till mig. Länk kofta

Med 30% är det ju absolut läget att kolla in jackor, kappor, skor, gardiner osv också. Länk Cellbes.

Det blir ett lite rumphugget inlägg det här, men jag hinner inte så mycket då jag samtidigt äter sushi och ska fixa ett ärende innan de stänger om 30 min på Emporia. Men några tips har ni fått 🙂 Sen kommer det fler i veckan såklart, både om smink, krämer, kläder och annat.

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *