Några Black Friday tips

Inlägget innehåller reklam för nedan listade företag

Hej vänner. Då är den här, den stora handlardagen då man faktiskt kan köpa julklappar och annat till lägre priser. Det gäller såklart att ha lite koll på vad varorna kostade innan så det inte är såntdär bluff och båg där de höjer priset strax innan rean för att sedan sänka till ordinarie pris och liknande dumheter. Men annars kan man ju göra fynd. Om man till exempel tänkt köpa kläder i julklapp så ÄR det ju i många fall 20-25% billigare nu. Och rabatter vill man ju ha. Varför köpa till ordinarie pris om man inte behöver liksom?

Så jag tänkte tipsa om några butiker med rabatter idag och många har ju dessutom hela helgen. Och sen är det i en del fall cybermonday som är enbart för nätbutikerna. Så det finns flera chanser att shoppa loss om man vill det 🙂 Här är det nog en del kläder i julklapp som är tänkt i första hand. Och så vill jag ha den årliga julpyjamasen till mig själv. Och så behöver jag fylla på med lite krämer för ansiktet och även hårprodukter. På något mystiskt sätt tar ju sånt ofta slut samtidigt.

I det här inlägget blir det en lista med butiker och så kommer jag lägga några inlägg med tips på mer specifika produkter. Så nu kör vi Black Friday här 🙂

Kläder , Smycken och Accessoarer

🌸Cellbes – Upp till 50% (även 70% i vissa fall) på många varor. Plus fri frakt idag fredag. Länk Cellbes.

💗Lindex – 25% på allt för medlemmar. Länk Lindex.

🌸Bubbleroom – Upp till 40% på allt. Länk Bubbleroom

💗Monki – 20% på allt (vid köp över 450 kr). Länk Monki

🌸Guldfynd – 20% på allt och 25% på mycket. Länk Guldfynd

💗Cos – 25% på utvalda varor. Länk Cos

Skönhet

🌸Kicks – 25% på allt. Upp till 50% för medlemmar. Länk Kicks.

💗Åhlens – Massor av olika erbjudanden. Några exempel: I🌸dag (24/11) 30% på all Makeup. 🌸30 % på doft idag och imorgon. 🌸25% på all skönhet tom 26/11.🌸 30% på mode från Carin Wester. Kolla för fler erbjudanden. Länk Åhléns.

🌸Meds – Upp till 50% på tusentals produkter. Länk Meds

💗Hudoteket – Upp till 25% på nästan allt. Länk Hudoteket.

🌸Lyko – Upp till 25% på många varor. Länk Lyko.

💗NordicFeel – Upp till 30% på många varor. Länk NordicFeel.

🌸Xlash – 25% på allt + 10% extra med koden BLACK. Länk Xlash.

💗Dentaworks – Tandblekning 20%. Länk Dentaworks.

Övrigt

🌸Great days – 20% på utvalda upplevelser. Länk Great Days

💗Cervera – Upp till 50% på nästan allt. Länk Cervera.

Det var ett litet urval av Black Friday erbjudanden 🙂

Vad har jag själv tänkt köpa? Ja julklapparna avslöjar jag ju inte ifall mottagaren kanske läser här 😉 Men en sak som förvisso inte är så himla dyr från början är Hackit köttfärshackare på Cervera. Jag glömmer alltid så idag ska jag passa på.
Och som sagt en del krämer som till exempel Bioderma Hydrabio Gel-Crème från Meds. Jag har inte testat just denna än, men jag älskar Biodermas ögonkräm(som jag dessutom har i hela ansiktet just nu) så jag vill testa denna. Mild och fin.

En ny parfym vore ju inte heller fel, fast det borde jag kanske önska mig i julklapp istället för att köpa själv. Svårt dock att veta vilken. Förr var det enklare att sniffa loss och få en ny favorit, men numera är de flesta parfymer inlåsta och att be någon öppna som sen står och övervakar och stressar mig lockar inte så mycket. Men ska nog ta mig en sniff-tur snart så jag kan tipsa vidare. Vore det något? Men en jag gillar är till exempel Valentinos Born in Roma.

Sminkmässigt är jag ju alltid nyfiken på nya mascaror. En som gör fransarna lååånga, täta och böjda utan att smula vore ju drömmen. Jag har läst mycket gott om Macstack från Mac och den skulle jag gärna testa. Den är dyrare än min favorit jag haft några år nu som faktiskt är ett budgetfynd, men det är ju så kul att testa nytt och när de har rabatt är det ju mer värt liksom. Länk Macstack mascara (just denna länk går till vattenfast men det finns ju vanliga också).

Jag är även klädsugen (whats new pussycat?) och ett märke jag saknat är Happy Holly. Men det finns ju faktiskt kvar på Bubbleroom har jag sett och en fin sak är en svartvit klänning som funkar både till vardags och till fest (och då menar jag inte uppklädd-till-tänderna fest) beroende på styling. Länk till den här.

Ha en fin fredag vänner, oavsett om ni shoppar loss eller inte ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *