Takläcka och femårsjubileum

Jag skrev ju i förra inlägget om att när jag kom hem från osby så var det att plocka undan skålar, rulla matta och ha oss. Detta för att för en vecka sen när vi vaknade och gick ner i vardagsrummet möttes vi av att hela taket droppade så det var blött i soffan, på mattan, på bordet, i fönstret och såklart på golvet. Det var fram med skålar, baljor och backar för att samla vatten. Som tur var så avtog regnet men skadan är redan skedd så nu har vi en vattenläcka i taket som måste åtgärdas.

Imorgon, fredag ska det regna igen men förhoppningvis inte lika mycket som natten mellan onsdag och torsdag förra veckan. Men risken är väl ändå stor för att vi får dra bort sofforna, bordet och allt och fram med skålar igen. Det är oroande.

En liten bit av taket. Så surt.

Dagen som skulle vara mysig och romantisk började alltså på ett uselt sätt. Det romantiska var för att vi firade fem år som par. Vi har väl inte ett exakt datum då vi sa att ”nu är vi ihop”, men den 16e november åkte jag ner från Stockholm för att kolla lägenhet i Malmö. Thomas hämtade mig och visade mig runt och det var första gången jag var i hans hus.

Eftersom vi var ganska upptagna med annat under dagen så blev det att vi stack ut och åt en pizza bara, men det var nog så mysigt och Thomas sa så fina saker så det blev en jättefin kväll ändå.

Det är ju inte så mycket stället som sällskapet ❤️

Håll tummarna för fler år och mindre vatten 😉
Kram på er!

1 reaktion på ”Takläcka och femårsjubileum”

  1. Grattis till 5 år❣️Det är en bra tid 5 år, då har man hunnit lära känna varandra och vet varandras för och nackdelar, det är bra. Jag vet att ni kände varandra redan tidigt i livet också. Jag hoppas och tror att ni kommer leva lyckliga länge, länge❤️.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *