Mysdag med familjen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej mina vänner. Jag hoppas att ni har det fint. Själv har jag haft fyllt upp de senaste dagarna och därför varit lite för trött på kvällarna för att blogga. Men nu så! Idag har mamma och pappa varit på besök hos mig och Thomas. Det blev frallor och kaffe på förmiddagen och snack om ditt och datt innan vi drog in till city för att gå i några affärer och sen var det dags för sen lunch (typ vid halv fyra).

Under tiden mamma provade byxor passade jag på att hugga åt mig ett par plagg. Jag gillar både kjolen och tröjan även om jag aldrig har kjol. Jag köper kjolar för jag tycker att det är fint, men sen använder jag inte dem ändå. Jag vet inte varför, men så är det. Så att köpa kjolen är onödigt, men tröjan är jag sugen på. Länk kjol. Länk tröja.

Efter maten var vi sprängmätta och rullade nästan ut till bilen. Det blev en liten rundvisning i hoodsen här och sen hem för kaffe på terrassen. Dock utan kaka till för det hade ingen av oss fått ner vill jag lova.

Nu har mamma och pappa åkt hem igen och jag saknar dem redan för det är alltid mysig att ha dem på besök. Nästa gång ska jag se om jag kan få dem att stanna över natten.

Sorry för suddig bild, ny mobil är på g så att jag kan ta vettiga bilder även i kvällsljus. Eller redan på eftermiddagen nu när det börjar bli vinter och mörkt vid 16. Det är dags för nytt. Snart så!

Efter att ha plockat undan och fixat i köket pruttar jag och Thomas runt i mysbrallor. Jag har dessutom dragit på min nya gosiga fleece för jag fryser. Min rumpa är placerad i soffan tillsammans med en påse Djungelvrål. Jag har inte ätit såna på…jag vet inte ens när jag åt senast, så idag köpte jag mig en påse. Nu tror att det blir en film innan det är sovdags här, för jag är otroligt trött fast klockan bara är tjugo i tio. Jag börjar bli gammal eller nåt.
Stor kram på er ❤️❤️

1 reaktion på ”Mysdag med familjen”

  1. Så mysigt inlägg, tack för det! Kan tro att det känns bra för dina föräldrar att ”ha sin dotter i hamn nu”, att se hur bra ni har det tillsammans du och Thomas!
    Synd att du inte vill ha kjol för denna kombination med svarta strumpbyxor var väldigt fint! Ha en bra vecka nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *