Möt våren i svart och vitt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Våren innebär ofta att man blir sugen på ljusare färger, kanske pasteller? Eller knalliga färger för den delen. Men två färger som alltid funkar är svart och vitt, gärna tillsammans. Sen går det ju att sätta vilken färg som helst till dessa två. Tre färger funkar finfint utan att det blir rörigt. Går man över det så ska man gå all in i en färgexplosion tycker jag, men annars är tre färger nog för en ren look, oavsett stil.

Jag lovade ju att lägga in fler rabatter idag men annat kom emellan och nu är det bara 5min kvar till midnatt. Kläderna här nedan är från Lindex och de har haft 30% på hela sortimentet till och med söndag, så om ni läser nu före midnatt har ni fortfarande en chans att shoppa billigare 😀

Den här ribbade toppen ser kanske inte mest spännande ut i hela världen, men det är just vanliga toppar jag behöver som mest. Klänningar är roligare, men toppar har jag ju mer. Så den här ribbade saken blir toppenbra i min garderob. Länk svart topp.
Den här prickiga tshirten skulle jag kunna tänka mig att ha under min svarta kostym, det ger en lite ledigare look än till exempel blus eller skjorta under. Länk prickig topp.
Okej, jag ser nu att den här är blåvit men den får fasen stanna kvar här i alla fall. Vårig, fräsch. Länk här.
En vit klassisk klänning som funkar till så mycket. Jag vill gärna ha den här får jag ju säga. Men just nu har jag inget planerat event eller så att ha den på så den får vänta. Länk klänning.
En vit fräsch koftjacka som funkar jättebra till både jeans, kostymbyxor och kjol. Länk koftjacka.

Det var kvällens sista, och för de flesta förmodligen morgondagens första tips 😉
Kram på er

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *