Glad påsk till mina gulliga läsare!

Glad påsk mina fina! Jag hoppas att ni alla kommer få en fin påskhelg, oavsett hur den firas eller inte firas. En del jobbar och andra är bara hemma. Kanske ensam, kanske med man, barn. Men de flesta av oss i min ålder är utan föräldrar och mor- eller farföräldrar. Det känns så jäkla trist att inte få fira med dem i år, men det kommer ju en påsk nästa år också och förhoppningsvis kan vi ta igen det då. Så länge får vi göra det bästa av situationen. Ring era nära och kära. Ett sms är INTE samma sak som att höra rösten på de man tycker om.

Jag själv är ingen stor telefonsnackare utan tycker snarare tvärtom inte alls om att ringa upp folk. Jag vet inte varför, men så är det. Så jag föredrar ofta att skicka sms eller mail. Men ibland får man krypa ur sin trygghetsbubbla om det kan innebära att göra någon annan glad (jag har dock inte den där ”telefonskräcken” när det kommer till mamma och pappa).

Här hos oss är det fix och trix som gäller idag. Precis som igår och flera dagar innan dess. Igår slet vi som hästar här för att få bort en stor jäkla gammal ved/brädhög som legat i ett skjul ute på tomten. Nu skulle det bort! Och så upp med allt trädgårdsavfall som löv, pinnar, klippt gräs och skit, på ett släp och iväg med det också. Det blev några vändor till tippen men det var så himla skönt efteråt.

Harar och en katt. Jag vet inte vad de har med påsken, Jesus och allt sånt att göra egentligen. Men söta är de 🙂

Nu blir det att gå ut och slipa färdigt ett matsalsbord vi köpt på Marketplace ( ni vet, typ Blocket fast på Facebook och gratis). Sju stolar och ett bord, och så fick vi en matta på köpet. Så det håller vi på att slipa och spackla nu för att sen måla. Det blir nog fint när det är klart 🙂 Thomas håller på med högtryckstvätten på lite allt möjligt därute hör jag så jag får nog ge mig ut och hjälpa till.

Jag har förresten just testat ett gäng kläder jag beställt för att visa er. Allt passade, utom en bikini som inte satt som jag ville (även om storleken är rätt). Så det visar jag i helgen tänkte jag. När jag väl fått av mig trädgårdsoutfiten, fixat håret och sminkat mig. Det har inte blivit så mycket sånt de senaste dagarna så jag tänkte chocka Thomas med att faktiskt fixa till mig när vi gjort klart utomhus, haha.

❤️❤️❤️ Stor kram och ha en fin långfredag vänner! ❤️❤️❤️

6 reaktioner på ”Glad påsk till mina gulliga läsare!”

  1. Glad påsk Louise. Tack för att du förgyller våra dagar! Ta hand om dig och dina kära<3

  2. Glad påsk till dig. Visst är det lite tomt att inte kunna åka hem till mamma i skåne men som du skriver så får man höras på andra sätt. Får bli en lugn helg med pojkvän och bonusdotter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *