Reaväskor och mitt Stockholmsköp

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns

Nu är det slutspurt för många reor och jag har valt ut några väskor som är på rea, några till ordinarie pris, och så det enda jag köpte när jag var i Stockholm. Jag vet att folks väsksmak skiljer sig SÅ himla mycket, men jag visar de jag själv gillar. Såklart.

Den här shoppern från Valentino by Mario gick jag förbi när jag strosade runt på Åhléns för att fördriva tid innan tåget skulle gå. Och jag fastnade, provade och vill ha. Den är dessutom på 50% nu. Så 799,50:- istället för 1599:-
Länk Valentinoshopper.

Jag har så flaskiga axlar så de flesta väskor halkar ner direkt, därför har jag mest crossbodymodeller. Men den här känns som om den kan stanna kvar.

Och här

När jag kikade runt på Åhléns hemsida såg jag den här också och den hade inte suttit fel nu i vår. Jag är sugen på en färgglad väska i vår. Eller kanske guld. Den här är till ordinarie pris. Länk röd Valentino.

En sak jag letat efter i flera år är en portmonnä. Fattar ni hur svårt det är att hitta det? Helt otroligt. Jag har haft min i hur många år som helst och den är trasig så jag måste verkligen skaffa en ny plåbok av något slag. Och helst då en ersättningsportmonnä. De här är de enda jag hittat så det blir kanske en sån. ca 450 kr. Kanske guld? Eller rosa? Den jag har nu liknar den mörkblå i mitten. Från Beck & Söndergaard.

Och så till det jag faktiskt köpte för jag behöver verkligen det. Ett datorfodral. Jag har varit slarvig och slängt ner datorn i väskan utan skydd och det är ju ganska korkat när ett fodral bara kostar 299 kr. Det här i alla fall. Länk datorfodral.

Den satt som en smäck på min 13 tummare.

Den här lilla väskan från Love Moschino är ju bara så himla söööt. Länk Moschino.

En liten guldväska passar ju lika bra nu som i vår och sommar. Funkar både som liten vardagsväska och som festväska. Under hundralappen dessutom. Länk guldväska,

En söt liten crossbody med nitar från Karl Lagerfeld hade inte heller suttit fel. Även den till halva priset nu. Länk Lagerfeld

En fin väska till från Love Moschino. Den här funkar året om och till det mesta. En vill-ha-väska. För mig i alla fall. Jag gillar den där rosetten också. Gimme 😉 Halva priset nu. Länk svart Moschino.

En liten rosa raring sitter ju inte heller fel. Den lyser upp även den svartaste kappa i mörkaste januari, precis som den står sig snyggt till solbrännan i juni. Också på rea. Länk Beck & Söndergaard.

Det var några av mina tips. Nu ska denna hära gå och laga lite mat. Kram på er.

4 reaktioner på ”Reaväskor och mitt Stockholmsköp”

  1. Ja jag kände att jag också var i behov av det. Det är ju dumt att riskera att skada något så dyrt som en dator (plus allt man har i den) för att man inte orkar skydda den 😀 Så skaffa ett sånt tycker jag. Förhoppningsvis blir du rädd om både dator och dig själv, haha.

  2. Flaskiga axlar!🤣 världens bästa uttryck. Så det är det jag har och därför jag aldrig kan bära väskan på bara en axel.

  3. Snyggt datorfodral. Något jag har stort behov av. Jag går runt med min dator I handen från möte till möte. Ser antagligen skumt ut när jag går omkring på stan med datorn som en Clutch, en handväska i miniformat x-over och telefonen i handen sms:ande eller bara läsande. Alla kan ju gissa hur det går när jag är ouppmärksam :). Men med ett snyggt fodral kanske jag är mer aktsam – eller?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *