Mina änglar i granen

Godkväll mina fina. Så har jag tittat på kvällens julfilm och den var riktigt gullig. Huvudjulkvinnan fick drömkillen och fick en hälsning från mormor som hade gått bort några månader tidigare.

Det var fint och självklart kom jag att tänka på min mormor som for till himlen i början av juli. Jag tänker på henne väldigt ofta och får dessutom upp våra selfies titt som tätt i minnen på Facebook. Mormor älskade julen, precis som mamma och jag. Hade jag haft en dotter hade jag försökt överföra det till nästa generation också 🙂

Julen 2014

Jag har firat jul med mormor alla jular utom en tror jag. Så det kommer kännas konstigt i jul. Det lär julen göra för många med tanke på hur läget ser ut i världen med corona och smittorisk. Julen kommer firas på ett annorlunda sätt, men vi får ta igen det nästa jul hoppas jag. Men de vi mist kommer ju inte tillbaka, men däremot får man vårda minnena.

Jag har hängt en ängel i granen hos mamma och pappa för varje år sedan min bror Mikael gick bort. Det har blivit tio änglar med åren. I år tror jag att jag kommer köpa en Mikaelängel att ha i vår egna gran, och en för mormor. Två fina änglar ❤️

En oväntad sak dök upp i filmens eftertexter var ” In memory of my brother”(kan ha varit någon annan ordföljd). Mormor och bror.

Kram!

7 reaktioner på ”Mina änglar i granen”

  1. Jag är så glad att hon fick ha sin efterlängtade 100årsfest och att faktiskr storasyster Inez 102 kunde vara med. Nu är båda borta och jag saknar mormor så mycket. Men är glad över alla minnen.

  2. Så fint tänkt med änglar i granen för de man saknar. Det budskapet ska få följa med till min gran med.

  3. Hon var fin din mormor och 100 år blev hon så fantastiskt. Det syntes på bilderna att ni stod varandra nära.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *