Mysadvent i myskläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Har ni haft en fin första advent? Här har det blivit lite halvpyntat i fönstren för jag har inte hunnit fullt upp. Men tre stakar har kommit upp och vi har tänt första ljuset i adventsljusstaken på bordet. Det gjorde vi när vi fikade på chokladbollar som Oscar vevat ihop. En mysadventsfika med Thomas och barnen alltså. Resten av pyntet får komma upp imorgon.

Eller inte granen då och alla tomtar för nej, det får allt bli december innan jag vill ha upp det. Juläskare till trots. Men julmusiken har vi kickat igång! Mix megapol spelar julmusik nonstop nu så jag går all in där 😀

Det blev smink idag faktiskt, men klädmässigt blev det bara myskläder. De fick funka på ica, såväl som på en liten cykeltur med Thomas och Malin för att vi skulle få lite frisk luft. Att få med 12åringen ut med oss ut är..tja…han föredrog att slappa i ett bad om jag säger så 😀

Den här mjukisdressen har jag myst runt i idag. En svart velour med brallor och jacka. Just nu är det Black friday priser men de tar ju slut ikväll, men imorgon är det cybermonday för många företag. Jag vet inte om det gäller Cellbes också. Inte så himla dyrt per del till ordinarie pris heller iofs. Länk jacka, Länk byxor.
Jackan har hög krage och ingen luva. Jag gillar att den är lite längre och inte så tjock. Jag har stl 50/52.

Jag har ju inte skrivit så himla mycket om Black friday eftersom jag vet att många retar sig på det och att man uppmanar till shopping. Lite fånigt iofs kan jag tycka. Jag själv har shoppat med rabatter eftersom jag ändå hade tänkt köpa de där sakerna och varför då inte se till att få det billigare? Det har blivit julklappar, en tshirt till mig själv och nu tänkte jag faktiskt gå in och beställa en bordsfilt från Hemtex eftersom de har 30% på allt. Och så blir det nog en julklapp till också 🙂

Sen blir det sova här och imorgon är en ny vecka.
Stor kram på er! ❤️
(ps det finns några klänningar kvar i bloppisen)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *