Min julaftons och nyårsklänning till bra priser

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Hur mår ni? Jag hoppas att ni inte drabbats av förkylning, covid, influensa eller annat skit. Här i huset hostas det fortfarande från både mig och Thomas. Dock vinner väl jag hostningsmatchen tyvärr. För er som undrat hur det gick med att vara med på mötet om pappa i tisdags så gick det inte då jag dessutom hade feber kvällen innan. Så jag fick vara med via telefon(teamsmötet bara strulade så det gick inte heller). Nu har jag dock varit sjuk så länge att jag förmodligen inte smittar längre så igår var jag iväg och rev av två möten här i Malmö som jag fått skjuta upp.

Idag tar jag det lite lugnare och håller mig hemma så hostan ger med sig någon gång. Det kommer bli julpyntning för hela, eller iaf halva slanten idag. Ut och fixa belysningen på verandan och sen göra klart inne. Jag tror banne mig att vi smäller upp julgranarna också eftersom Thomas ändå burit upp ALLT julpynt från källaren, och det är en hel del. Så det ser ut som om en julbomb slagit ner i matrummet.

Så idag blir det alltså julpyntning, julmusik och kanske lite glögg till det för att få in rätta känslan. Dock får julklänningarna vänta, men jag kan ju visa julaftonsklänningen här. Jag har några olika röda så jag får väl byta i halvlek. Eller så kommer vi ju faktiskt också att fira dansk jul med fläskstek hos Thomas föräldrar den 23e, jag kommer åka upp till Osby och så är det ju julafton och mellandagar så jag får nog tillfälle för mer än en julklänning tänker jag 🙂

Kläderna är från Cellbes och de har flera olika rabatter just nu. Som 30-40% på festkläder och 25% på allt från sitt eget sortiment. 30-40% rabatterna är redan avdragna och för 25% på det andra så använd kod 2248.

Den här härliga blir det på julafton tror jag. Den är både fin och skön, precis som det ska vara när man julmyser. Använd kod 2248 för 25% rabatt. Länk röd sammetsklänning.

Klänningen behöver steamas framtill då velouren nästan ser draperad ut framtill men det är ju förmodligen från transporten. Så lite ånga på det så blir det slätt och fint. Sen kommer jag att ha smycken till också såklart. Vad det blir har jag inte bestämt än. Jag har för mig att jag har ett fint rött halsband någonstans så jag ska se om jag hittar det eller så får det bli något annat helt enkelt. Om det blir ”tjusiga” julsmycken med julkulor, tomtar och sånt, eller mer klassiska. Vem vet? 😀

Jag gillar den plisserade kjolen.

Och fjärilsärmarna gör att det inte sitter åt eller nåt sånt (det ska steamas här också ser jag).

Längden är inte hellång utan sitter typ mellan vrist och knä nånstans.

Jag har storlek 50/52 i min klänning. Den finns även i svart för den som hellre vill ha det.

Och nu när jag ändå kör på med julklänning så kan vi väl ta en nyårsblåsa också . Eller till jul för den delen för det är ju inte alla som vill ha rött på julen. Och på just den här paljettblåsan är det dessutom 40% rabatt.

Den här kanske det blir på nyårsafton för min del. Inte för att jag vet vad vi ska hitta på, men något blir det väl. Och då vill man ju vara lite festligt klädd. Gärna i paljetter och bling. Dock har jag svårt för vanliga paljettklänningar då paljetterna rivs som arga katter. Och för att komma ifrån att de rivs har en del dubbla lager i klänningar och toppar vilket gör att de i stora storlekar blir både tunga och klumpiga så jag trivs inte alls. Men den här är inte sån! Länk svart paljettklänning.

’Den här paljettblåsan har nämligen platta paljetter som är ditlimmade och rivs därmed inte ett dugg. Det skimrar paljettigt om klänningen men den är skön utan minsta rivande. ’Den här paljettblåsan har nämligen platta paljetter som är ditlimmade och rivs därmed inte ett dugg. Det skimrar paljettigt om klänningen men den är skön utan minsta rivande.

Närbild på paljetterna. Sen lär jag ju vilja styla den med blingigt halsband och örhängen. Kanske i strass eller om det blir silver eller guld. Fördelen här är ju att alla färger funkar. Jag ser att den är slut i flera storlekar och finns bara från stl 50 och uppåt. Såvida de inte får in returer, det kan man ju alltid hålla utkik efter.

Den här är inte heller hellång så man trampar inte på den. Sen kan man ju om man vill byta ut bandet i midjan mot ett skärp i antingen strass, guld, silver, rött eller vad man nu vill. Matcha med med smycken helt enkelt. Eller så behåller man bandet för det är ju paljetter på det också 🙂

Ha en fin fredag vänner ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *