Klassiskt marin och vit tröja

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Mycket av det jag tittar på nu går i marinblått. En färg som alltid är populär på våren då vi längtar efter solen. Och stickat randigt ser man typ överallt nu. Dock ofta i modeller som är vida i ärmsluten (vem vill ha en stickad tröja som fladdrar kring handlederna?) eller som slutar där byxorna börjar. I bästa fall. Jag blir alltså så besviken när jag ser en snygg stickad tröja som ligger fint ihopvikt och så tar jag upp den och så fattas det (i mitt tycke) en bit tröja liksom.

Den här är dock lång. En stickad i marin och offwhite. Färgen stämmer bäst på bilden längst ner här. Jag försökte dra upp färgen i bilden för jag ser så otrolig blek ut(det får bli utomhusbilder snart), men det innebar att tröjan blev lite mer knallblå än vad den är. Så vanlig marinblå liksom. Länk till tröja här. (just nu 20% rabatt på den dessutom)

Längden är på mig typ halva låret, knappt. Så om du är längre än mig (ca 165) och drar mindre storlek (jag har 50/52) så kommer den såklart att bli kortare, men inte kort.
Slitz i sidorna.

Förutom marinblått är jag en sucker för rosa just nu. Och ljusblått. Och knalliga färger som blått och rött. Okej, jag är en färgjunkie just nu och lite trött på allt svart som hänger i garderoben. Jag lovar att visa lite sånt också framöver. Fast jag har ju iofs en svart blus också som ni inte sett…så…😄

Kram och ha en fin kväll alla ❤️

1 reaktion på ”Klassiskt marin och vit tröja”

  1. Jättefin tröja och så bra att den har lite längd. Jag håller med, många tröjor nu är ganska korta och boxiga och det är inte alltid så snyggt. Jag råkade köpa mig en stickad tröja med vida ärmar och det är helt hopplöst för de där ärmarna hamnar i allt då de är både långa och vida. Många tröjor är även väldigt oversize så det är nästan svårt att hitta en vanlig tröja. Så tack snälla för bra tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *