Melodifestival och Emporiahäng med en ung herre

Godkväll vänner. Har ni en bra lördag? Har ni kollat Melodifestivalen? För min del så lyssnade jag på två och en halv låt sen bytte jag kanal. Inget som imponerade på mig alltså. Men det är som tur är valfritt att titta på det programmet och det ÄR okej att ha olika musiksmak. Jag blir bara irriterad på folk som tycker att just HON eller HAN har den bästa smaken och det är den som gäller. Trams! Lyssna på det ni gillar oavsett vad det är för slags musik tycker jag. Dansband, rock, synth, pop, jazz, rap, klassiskt…bara man trivs själv (och inte spammar andra med det på till exempel tåg genom otäta hörlurar).

Kvällen här har inneburit bad, hårinpackning, ansiktsmask och funderingar. En lite låg kväll faktiskt, men förhoppningsvis blir det bättre imorgon. Igår däremot hade jag en trevlig eftermiddag/kväll då Thomas och hans barn hämtade mig och sen drog jag och sonen på 11 år till Emporia. Han var shoppingsugen och eftersom jag också tycker det är kul så hade han och jag en trevlig kväll medan lillsyrran och farsan (hans, inte mina) var på kalas.

Det enda jag köpte under vår runda var ett ljusrosa nagellack från Essie, men han hittade både tröja, mössa, väska, parfymer och alla hjärtans present till fickvännen. Så gulligt med presenten till flickvännen 🙂

Eftersom jag gick med Oscar så ville jag inte ta en provrunda samtidigt, men en klänning passade jag på att testa då jag kikade inom Zizzi. De öppnade en ny butik på Emporia för en vecka sen så jag tog mig en snabb titt och såg den här.

Här har jag storlek M på mig vilket hos Zizzi motsvarar 46/48 som i det här fallet satt bättre på mig än L som jag först testade . Länk Zizziklänning

Eftersom det var längesen jag provat kläder från Zizzi (senast var när Åhléns i Stockholm hade märket men det var flera år sen de rensade bort större storlekar) har jag inte koll på deras sortimen, men det jag minns är att de har snygga jeans som inte är tantiga med töntiga stenar, broderier och fula slitningar. Så det blir nog en provrunda till snart. Men jag kikade in på deras hemsida och hittade några fina klänningar.

Den här svara ser ut att vara i ungefär samma modell som den jag provade igår. Jag gillar mönstret här – blommigt men ändå svart.

En skön sweatshirtklänning vore ju inte dumt.

Nu mina vänner ska jag nog ta och krypa ner i sängen och det innan klockan är 23, jisses 🙂
Sov gott vänner. Kram!

4 reaktioner på ”Melodifestival och Emporiahäng med en ung herre”

  1. Yes! Äntligen!!! Jag har väntat länge på att du ska prova kläder från Zizzi och nu blir det kanske ett oftare inslag här i bloggen! 👍😍 Du var jättefin i den där klänningen! Annars senapsgult verkar vara inne nu och det är en färg jag fått upp ögonen för…Kan du snälla prova någon kofta eller tröja i den färgen?! Ha det gött!

  2. Klänningen var jättesnygg på dig! Ska kika lite på deras jeans nu, jag kan aldrig få för många jeans.

  3. Haha, och jag som ääälskar Melodifestivalen (finns en hel del att läsa om spektaklet på min blogg, enokejsara.blogg.se om någon är intresserad!). Den svarta klänningen du provade var toksnygg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *