Hur snabbt gick inte den här veckan då?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Nu är klockan 00:010 så det har hunnit slå över till fredag, vilket innebär att det nästan är helg för många. Bara en dag kvar. Sen vet jag att många har skiftarbete, jobbar helger osv. För egen del har jag inte spikat helgen än så jag får se lite vad som händer. Idag är det doktorn och sen tänkte jag ta mig en sväng på stan. Det vore kul om jag då även kunde passa på att fika med någon kompis. Men eftersom jag inte känner några fikasugna människor i Malmö så får jag vänta lite med det. För jag vill väldigt gärna lära känna fler människor här nere, så hör av er ni som bor i närheten och vill umgås 🙂

Jag tänkte se till att fota ett par klänningar jag klickat hem från Cellbes för just nu har de 25% på en vara. Använd kod 2025 för 25% på dyraste varan från Cellbes egna kollektion och från hemsortimentet.

Den här klänningen är en av dem jag ska se om jag kan få till en bra bild på med mig inuti.

Men jag tänkte att jag tipsar redan nu ifall det är någon som är nyfiken och/eller shoppingsugen. Den är i ett ganska tungt tyg som känns rejält vilket jag gillar. En snygg jobbklänning eller när man vill ha en klänning men inte känna sig uppklädd. Länk cargoklänning.

Nu är det sovdags här för imorgon har jag tusen och en saker att göra. På ett ungefär 🙂
Kram på er!

2 reaktioner på ”Hur snabbt gick inte den här veckan då?”

  1. Jättesnygg klänning, precis min stil. Synd att den bara finns i svart, känns som man vill ha lite färg nu. Hur är förresten Cellbes storlekar? De har, tyvärr, ofta dubbelstorlekar, blir så osäker då. Ha en härlig helg! 😊

  2. Hej!
    Jag bor i Malmö och tar gärna en fika eller ett glas någon gång 😊
    Det är bara att maila !

    Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *