God lördag och Twhipp på er

Godmorgon vänner! Jag hoppas att ni sovit gott och mår bra. Jag själv sitter och väntar på att Melodikrysset ska kicka igång här. Frukosten är redan i magen faktiskt. Vanligtvis brukar jag äta samtidigt som jag lyssnar och löser krysset, men idag har skjutsat Thomas till flyget(han ska jobba), eller snarare till tåget för jag kommer inte in i Danmark så det blir ingen tur över bron. Så jag har varit vaken några timmar och är relativt pigg. Jag har till och med fått på mig en bh, det ni!

THWIPP! Frukostskålen med risgrynsgröt. Här är det mest jag som använder skålarna med Spiderman och Frost 😀 Barnen väljer hellre de enfärgade men jag gillar formen på serieskålarna och så är jag ju förtjust i tecknat också så…

Lite mascara och kajal hann jag med innan jag skjutsade iväg Thomas. Det får bli lite mer fix med makeup och hår sen tror jag. Inte för att jag ska något speciellt, men ibland vill jag ändå piffa mig för att se piggare ut och då känner jag mig oftast så också. Sen kanske jag kommer loss och tar en bild på mina nya trädgårdsbrallor också. Jag ska ge mig bort till Ica snart för att hämta ut mitt paket tänker jag.

Fint väder ute och jag hoppas att det håller i sig så vi slipper hagel, snö, regn och sol om vartannat idag. Sol räcker gott tack så mycket.

Nu har krysset börjat och första ordet på vågrät 9 är Frank (Sinatra). Nu får jag koncentrera mig här så jag kanske kan kamma hem en Melodikryssetbricka eller badlakan 😉

Puss o kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *