Firar namnsdagen med dunder och brak

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej på er! Vad hittar ni på ikväll? Jag gissar att många av er kommit hem från jobbet och kanske just ätit eller ska äta. Sen kanske lite fix och efter det tv. Så ser det ut för många åtminstone.

Själv sitter jag och skriver en massa, undersöker, mailar och har mig. Och funderar över hur jag ska fira min namnsdag. Erika -enväldig härskare är det idag. Det har alltid stått Erika Louise Flink i pass, körkort på vårdcentral, tandläkare, skatteverket osv. Så om jag blir uppropad är det med ”Erika”. Som jag oftast inte reagerar på. Eller nu VET jag ju så jag försöker vara koncentrerad och lyssna efter det. Dock har jag ändat det hos skatteverket så att Louise ska komma först så vi får väl se vad de säger nästa gång jag blir uppropad nånstans 🙂

Att det står Flink istället för Flinck som släkten alltid stavat är ett annat fel som ställer till det en del. Jag får väl ta och ändra det men då ska en massa annat fixas också, jag tänkte att det tar jag den dagen jag gifter mig. Men nä, varför vänta, jag ska fixa det också.
Men idag är det alltså Erika och jag kanske firar stort med ett bubbelbad och ett glas vitt vin? Eftersom jag är ensam hemma (Thomas är i Chicago och ringde just därifrån) så blir maten något enkelt bara. Inte för att det är så himla avancerat i vanliga fall heller 😀 Så nej jag kommer inte som rubriken säger att fira med dunder och brak, men det låter ju roligare så, haha.

Eftersom jag har namnsdag så gav jag mig själv en present i form av en topp (beställde faktiskt två så får jag se om jag behåller en, två eller ingen). Jag är så sugen på rosa just nu känner jag så det blev en sån topp med en liten puffärm. Det är inget speciellt så med den men enkel och söt och den kan nog vara väldigt användbar om den känns tillräckligt lång, sitter bra och är skön.

Den här har jag alltså beställt. En svart och en rosa. Att jag tog bägge är för att jag hade dels en såndär rabatt på 25 kr och så har de 20% på damkläder online(alltså inte i butik). Länk topp.

Det KAN ju hända att jag hade beställt topparna även om det inte vore Erikadagen, det kan vara så 😉
Den finns även i randigt som här och med gula ränder. Dock är jag mer förtjust i svart botten med vita streck för det blir så mycket offwhite annars. Men smaken, bak och sådär ni vet.

Nu ni så ska jag gå och skala potatis, måndagsglamour!
Puss o kram från mig ❤️❤️❤️

1 reaktion på ”Firar namnsdagen med dunder och brak”

  1. Jag hade liknande problem med ögonen för ett par år sedan. Jag fick tips om att inte använda nagellack på händerna eftersom man är i ögonen och pillar och det blev bättre när jag slutade. Nu kan jag ha nagellack någon gång då och då utan problem. Tråkigt men bättre än att ha de hemska problemen med ögonen.
    🥰🥰🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *