Svart topp och svarta brallor funkar alla dar i veckan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Har ni haft en fin helg? Det har jag. Idag sov vi läääänge vilket var så himla skönt. Vädret var dessutom sådär så man missade liksom inget. Till skillnad från igår då det var helt underbart ute. Jag och Thomas körde iväg till stranden för att insupa hav, sol och vårkänslor. Men mer om det sen. Först tänkte jag nämligen tipsa om det jag hade på mig. Under täckjackan då vill säga, för även om det var härligt i solen så blåste det rejält vid havet. Men under hade jag en enkel men i mitt tyckte fin outfit. En glansig blus som är smickrande i formen, och till det ett par svarta jeans.

Om ni vill beställa så har Cellbes 100 kr rabatt för varje femhundring man handlar för med kod 2107.

Jeansen är något De är något långa på mig med sina 78 cm, de finns även i 81 cm för den riktigt långbenta. Men tyvärr inte för oss taxbenta människor. Eftersom de är smala kring vristerna trampar man ju inte på dem, men jag ska nog ta och försöka länge upp dem ändå så att de inte korvar sig. I övrigt är de supersköna så jag kan rekommendera dessa. Länk svarta jeans
Färgen ser nästan ut att slå mot blått, men det är svart-svart i verkligheten.
Blusen finns i storlek 34/36 till 62/64. Tyvärr har Cellbes det där med olika priser för olika storlekar vilket jag inte alls gillar. Men den är bra i pris ändå med 339 kr för den största storleken.
Eftersom jag trivs så bra i den här blir det nog en cremefärgad också att ha i vår. Länk creme blus
Jeansen finns i storlek 34-60. De heter Paris och finns även i ljus demin, mörk denim och ett gäng andra färger. Jag önskar bara att de kommer i en kortare längd än 78 också.

Det var tipset för nu. Mer kommer, plus fler bilder på mitt nyklippta och nyfärgade hår. Det syns kanske inte så vråltydligt på bilderna här att jag fått håret fixat, men det har jag. Dock tycker jag kanske att det borde vara liiite ljusare ändå. Men mer om det i nästa inlägg. Nu ska jag göra korv stroganoff.
Kram och ha en skön kväll ❤️

2 reaktioner på ”Svart topp och svarta brallor funkar alla dar i veckan”

  1. Vilken snygg blus! Hur är den i materialet? Tycker ibland att satinblusar ”klistrar” sig runt kroppen lite för mkt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *