Klänningar på kampanj och fri frakt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Har ni en fin söndag? Här har Thomas kommit hem och det är jag glad över då jag längtat lite extra den här gången. Så nu känns det bra inuti. Sen att gråvädret gör mig trött som en get och Thomas med jetlag (9 timmars skillnad i San Fransisco) gör nog att vi somnar ovaggade ikväll. Eller tar oss en liten tupplur nu på dagen, dock börjar det bli på gränsen till för sent om vi väl ska kunna sova på riktigt sen ikväll så det blir nog att hålla oss vakna.

Jag funderar lite över middag också, vad jag ska göra. Kanske korv stroganoff eller nåt. Det är lite skralt med idéer just nu på matfronten, jag vill ha lite nytt att laga. Vad har ni på er repertoar som ni brukar köra som är relativt enkelt (söker alltså vardagsmat) och inte så dyrt. Tipsa gärna så kan ni får tips av mig tillbaka här om ni vill veta vad jag brukar laga.

Men innan jag gör något av det så sorterar jag bland kläder jag beställt. En tunikaklänning från HM som ska tillbaka då den var jättestor i storleken. Thomas tyckte att vi kan ha den som tvåmannatält samtidigt som han nynnade på cirkusmusik… Så jo, jag ska nog ta en storlek mindre där 😛 Och så några plagg till Cellbes som också ska tillbaka.

Just Cellbes har fri frakt idag (bara idag söndag alltså) och dessutom rea och kampanj på en massa varor, så ett tips om ni funderat över något är att beställa idag. Som den där jättehärliga blommiga klänningen jag fick hem häromdagen som jag tipsade om i packa-smart inlägget. Tar med den här igen. Plus några andra som också är på kampanj just nu. Sen finns det ju byxor, morgonrockar, nattlinnen, träningskläder och sånt också. Dock blir det några klänningar jag visar här så får ni kika runt själva.
Länk Cellbes.

Den här är ju en ljuvlig sommarklänning. Kanske blir den min midsommarblåsa i år. Dock ska Thomas som sagt iväg över midsommar så det blir förmodligen bara jag, mamma och pappa så det är kanske inte superviktigt vad jag har på mig men samtidigt så tycker jag ju om att klä upp mig oavsett om det bara är några stycken. En får ta varje tillfälle som ges 🙂 Länk grönblommig klänning.

Klänningen är ljusgrön med små blommor i vitt, ljusgult och ljusrosa. Jättesöt! Och den går inte ner i marken utan kanske till vristen ungefär på mig i storlek 50/52 som är 165 cm (ev hela 166 cm beroende på när jag mätt mig. Viktiga saker det där) över havet. (jepp, håret hade blåst så det blev en tjusig tofs däruppe på hjässan. Mycket snyggt)

Som jag skrivit på Instagram så bor vi nära havet, bara ett par hundra meter bort då det ligger längst ner på gatan. Dock är det skog framför just på vår gata så man ser inte havet här. Och sen på de andra gatorna är det strandängar så det är bara kossorna som får bada. Jag önskar att de kunde gjort en riktig strand här istället. Dock hittade jag en liten liten plätt där jag kunde plaska. Sen står det elstängsel lite längre ut för att hindra att korna ska dra över till Köpenhamn och göra sig en redig kväll där.

Den här är så mjuk och så fin och skön. Jag råkade ta den i en för stor storlek så jag ska beställa en mindre(brukar ta 50/52), men eventuellt behåller jag den större också och har bara för att den är så skön. Den här är också på rea, så tips tips. Länk rosablommig klänning.

En jättemjuk jeansklänning kanske är något? Funkar nu likaväl som till hösten. Dock hade jag nog velat lägga upp den en bit för den är varken lång eller kort på mig utan mitt emellan. Länk jeansklänning.

En stadig trikåklänning. Inget för de varmaste dagarna då den är i ganska rejäl trikå, men väl för dagar som idag och sen även med strumpbyxor till hösten tänker jag. Länk randig trikåklänning.

Den här glada gula klänningen är också på kampanj nu. Smock i ryggen så den sitter skönt och ger en fin skärning. Länk gulblommig klänning.

Så HÄRLIG man ser ut när man sträcker upp armarna, haha 😀 Men nu är det klänningen jag vill visa, inte det himla härliga med armar i luften 😛 För klänningen, ja DEN är härlig. Luftig och skön och det är som jag skrivit om tidigare den jag fick flera komplimanger för sist jag hade den på mig. Samma mönster som den i trikå, och samma modell som den gula en bild upp. Länk rosablommig typ viskos klänning.

Nu ska jag ta och ägna mig lite åt mannen här i soffan bredvid. Ha en skön kväll alla. Kram på er! ❤️

5 reaktioner på ”Klänningar på kampanj och fri frakt”

 1. Vilken fin klänning! Och du är jättefin i den!
  Hoppas midsommar blir bra! ☀️🍓

 2. Jag tar en långpanna, en falukorv jag skär i 10 cm bitar som jag delar på längden. Lägger platta sidan upp och sen på med senap, ketchup och ost, delar potatisar och morötter i klyftor och strör ut i pannan och blandar runt dem med rapsolja och svartpeppar och salt och sist halverar lökar som jag lägger ut., även olja och kryddor på dem, 200 grader tills det fått fin färg tar ibland 25 minuter ibland mer beroende på ugn, brukar kolla efter 20 hur det ser ut. Så smidigt med hela middagen klar i samma långpanna och mindre disk. Jag gillar rydbergs kalla beasås till men går ju bra med vilken sås man vill 🙂
  Har aldrig kommenterat innan men läst i många år, tack 🙂

 3. Steker kyckling innerfile och lite lök. I med philadelphia ost med örter, lite creme fraiche och kyckling buljong samt färsk pasta

 4. Vi har skapat en egen rätt som heter kladdpasta 🙂

  500 g pasta
  500 g köttfärs med en påse tacokrydda i.
  1-2 burkar creme fraiche naturell (beroende på hur kladdigt ni vill ha)
  1,5-2 dl chilisås.
  Koka pastan och stek köttfärsen.
  Blanda ihop allt och tillsätt creme fraiche och chilisås.
  Snabbt och supergott! Toppa gärna med riven parmesan / vanlig riven ost.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *