Alla hjärtan med mitt hjärta

Jag har ju glömt att skriva något om alla hjärtan. Meningen var ju såklart att önska er alla en fin alla hjärtans dag i måndags men jag hade så mycket för mig att jag inte hann. Men jag kan skicka kramar och kärlek till er nu istället ❤️

Dagen började med att Thomas fick ett himla ryck och stack ner nästan direkt när jag puffade på honom. Annars brukar vi ligga och prata ett tag om det inte är så att vi har bråttom. Men nu hoppade han alltså ur sängen. Och kom upp igen en liten stund senare med frukost 😀 Så det var därför han fick brådis.

Sen när jag stod i duschen så drog han undan draperiet och hade då varit och köpt tre rosor som jag skulle få då direkt, haha. Och på kvällen körde vi ut och åt i Limhamn. Inget fancy ställe men god mat och trevlig stämning.

Som synes åt vi oxfiléplanka. Och sen blev det camembert med hjortronsylt till efterrätt. På min hade jag dagen till ära min nya hjärteklänning. Det var inte så mycket folk där men både kvinnan vid bordet bredvid sa att hon blev glad av min klänning, och en man Thomas pratade lite med tyckte att jag hade verkligen rätt klänning för dagen. Det är så roligt när folk säger snälla saker.
Min Valentin ❤️
Lite suddiga bilder pga skum belysning, men ni ser ju oss i alla fall 🙂
Här är hela klänningen. Den går till typ halva vaden så jag tror att jag ska lägga upp den nån decimeter faktiskt för nu är den varken lång, knälängd eller kort liksom. Mer en tantlängd jag inte riktigt trivs i. Men annars tycker jag om den här 🙂
Den är urringad så man får antingen ha linne under, spetsbh som jag har här eller sätta en nål. Om man nu inte vill visa mycket klyfta såklart. Det vill inte jag.

Stor kram till er! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *