Kan det bli advent snart?

Sådär, då har vi just sett en julfilm till här. Det är kanske inte de bästa av skådisar eller storys i de där filmerna än (gissar att de sparar de bästa till sist), men det är en massa julstämning med hur mycket julpynt som helst och jag älskar det! Som kvällens film som utspelade sig i New York. Jag har aldrig varit där men vill väldigt gärna och tanken är att åka dit med Thomas. I juletid vore ju underbart såklart. Kanske nästa år? Vi får väl se när man kan ut och resa igen.

Nu är det snart dags att sova här, och imorgon ska jag djupdyka ner i mina lådor och säckar så jag får lite mer ordning här. Jag lovar att visa fler bilder sen, men just nu är det inte så himla mycket att se då det är rejält stökigt. Men ett steg i taget så ska det nog bli bra. Jag får helt enkelt försöka lugna mig för jag vill ju egentligen ha allt klart NU. Så har det alltid varit när jag flyttat.

Klänningen på bilden är hur skön som helst och från Cellbes, tyvärr är den dock slutsåld redan. Jag återkommer med ett inlägg om den kommer in igen.

Nu har pumporna på verandan kastats och nästa pyntomgång där bakom blir julpyntet! All in såklart. Jag såg att en del redan börjat med gran (med en del menar jag Fredrik Eklund som är mäklare i N.Y och L.A. som lagt upp bilder på Instagram) men det är lite väl tidigt. Men snart snaaaart 🙂 Jag och många med mig behöver verkligen de där juleljusen, glittret och stämningen. Det finns ju en drös Grinchen..ar..som inte tycker om julen men det får stå för dem.

Sådär, dags att byta sängkläder och duscha och sen dyka rakt ner i sängen.
Stor kram på er vänner ❤️

4 reaktioner på ”Kan det bli advent snart?”

  1. Vad mysigt! Vill absolut dit när det är ok. Visst går det flyg nu, men nä.

    Kanal 8 har en julfilm varje kväll nu må-tors eller fre kl 21 😊 Kram!

  2. Älskar NY på julen, bodde där ett år och det var häftigt! Rekommenderar verkligen att åka dit när det går.

    Vad var det för julfilm ? Har sett de flesta som finns på Netflix nu.

    Mysig klänning, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *