Jultröjor för alla som älskar julen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bonprix

Hej på er mina fina. Fredag och det börjar mörkna så smått ute redan och klockan är bara 15:20 just nu. Trist novemberväder alltså. MEN vi börjar närma oss julen och jag fullkomligt älskar julen. Och nu i november börjar det bli legitimt att bli sugen på glögg, pepparkakor, lussekatter och så. Lussekatterna har jag redan startat med, men inte glögg och pepparkakor så det blir nog i helgen.

Och annat juligt jag börjat kolla efter är jultröjor. Jag fick mail om att H&M nu fått in sina jultröjor, men vad jag sett på nätet blev jag besviken för de är ju inte alls roliga. Bu för dem faktiskt. Jag vill ha lite knasiga jultröjor för om det ska va så ska det fasen va tycker jag. Så jag har kikat runt lite smått och redan vid en av de första sajterna hittade jag en hel drös julkläder. Till ett bra pris dessutom. För en tröja som används så lite och så sällan vill jag icke betala en massa för. Max 250 kr, kanske 299 kr. Men inte mer.

Så här kommer några av de jag själv tycker mest om. Flera finns dessutom i fler än en färgställning. De finns dessutom i flera fall upp till storlek 52/54 eller 56/58. Något som kan vara svårt att hitta annars.
Länk till Bonprix.

Eller så kanske det blir den här. Mer juligt än såhär blir det ju inte med gran, tomte, ren och snö. Och för 129 pix dessutom.
Länk tomtetröja.
Eller den här med Rudolf kanske? Samma modell som tomtegranrenen ovan, fast i annat motiv. Också 129 kr. Finns tre andra mönster/färger i den här. Länk Rudolftröja.

Den här med huva är jag mest inne på tror jag. Den är gullig och rolig och väldigt julig. Me likey. Fast Thomas tycker den med tomte, gran och ren. Vi får se 🙂 Länk tröja med huva.

Hur gullig är inte den här julpingvinen som åker kälke? Finns i grått också (många av tröjorna finns som sagt i andra färger även om jag inte skriver ut det på alla). Länk julpingving.
En glad pepparkaka får ju alltid en att dra på smilbanden. Svart eller röd bakgrund är hugget som stucket för min del.
Länk pepparkakan
En hel klänning med julmotiv är ju inte heller fel om man älskar julen. Så den här lockar också får jag ju säga… Länk julklänning.
En rentröja som går över rumpan. Kanske till ett par leggings? Eller jeans (med 74 cm är den för kort som klänning om man inte är sugen på att visa trosorna).Den här långa är lite dyrare än de andra som kostar max 299 kr. Den här går på 349 kronor.
Länk rentröja.
Paöljettrenen är ju inte så utflippad utan lite mer lagom julig liksom. Länk paljettren.
Många av jultröjorna finns även för barn och herr. Just den här finns för flickor också (antar att pojkar lika gärna kan ha dem). Men den här är alltså för dam och finns med röd botten också. Länk julgranströja
Stickad jultröja med ballongärmar och bara text för den som vill vara lite mer juldiskret liksom. Länk letitsnow
En julpyjamas! Det kliar lite i mig att beställa den här till mig och en matchande till Thomas. Och kanske varsin till barnen. Nu kommer de nog tyvärr inte att vara här under juldagarna, så då blir det kanske bara till mig och min egen tomte. Han blir nog överlycklig över en renpyjamas 😉 Länk renpyjamas dam. Länk renpyjamas herr. Finns som sagt till barn också.
Eller kanske ett par juliga leggings att ha till en enfärgad tröja? Om man nu inte går all in och har dem till en lång jultröja/klänning som den nedan. Länk juleleggings
Den här är ju också så himla fin. Jag vill ha allihop. Hade julen bara varit lite längre kunde man ha ett julplagg varje dag. Men det är klart, om man börjar vid Lucia så hinner man ju med ett gäng i alla fall 😀 Länk snöstjärnegubbeklännig.

Ja det var ett gäng julkläder och ju mer jag letade desto mer hittade jag på Bonprix och jag älskar även att deras kläder går upp i storlekarna i väldigt många fall. Blev ni mer sugna på julen nu? Om inte så kan jag rekommendera er att titta på julfilmer på kanal 8 mån-tors eller fre kl 21. Då är det en julfilm varje kväll. Än så länge har jag fått Thomas att titta på en med mig. Mysigt! Även om han sen drömde om jul hela natten och var inte lika exalterad över det som jag, hehe.

Okej, nu är klockan exakt en timme senare än när jag började skriva och det har hunnit mörkna ute, dags att röra på rumpan och komma iväg och göra en del ärenden.
Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Jultröjor för alla som älskar julen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *