30 procent på Indiska idag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Idag och bara idag har Indiska 30% på ett köp så jag tänkte tipsa om sånt jag själv gillar. Och ni kan ju även scrolla lite här bland inläggen så ser ni ännu fler plagg jag gillar 🙂

Rabatten gäller endast online och med rabattkod SUMMER30.
Länk till Indiska.

Kaftaner är ju bara så skönt! Ha den här fladdrig och lös eller sätt ett skärp i midjan. Jag är väldigt förtjust i den hur man än väljer att styla den. Finare i verkligheten dessutom då färgerna blev lite dassiga här.
Länk fågelblom kaftan
Jag hade ju inte sagt nej till den i svar heller/också. Den här känns lite lyxigare än vanliga i bomull eller polyester. Och guldknapparna gör sitt till. Länk svart kaftan.
Som synes är den inte lika vid som ”vanliga” kaftaner. Såg nu att både den mönstrade och den svarta verkar vara slut online 🙁 Men ni kan hitta dem i butik än. Dock inte med 30%. Men jag låter ändå dem ligga kvar för inspiration.
En söt omlottklänning i bomull är ju inte heller fel på sommaren. Så fin tycker jag. Länk omlottklänning.
Kanterna och skärpet går i ett annat blått mönster som markerar midjan. Det gör hela alltet tycker jag.
Den här gröna lade jag upp på Instagram häromdagen. Någon tyckte att den inte alls var för mig. Men si där håller jag inte alls med, jag tycker att den är väldigt mycket för mig. Jättefina färger och alldeles lagom vardagsfin för Louise 🙂 Länk grönblommig klänning.
De här har jag visat förut. Enkla och snygga vardagsklänningar i trikå.
Länk grön. Länk rödorange.
Den här gula toppen gillar jag också. Har visat den här också, men för inspiration lägger jag upp igen. Jag hittar så mycket fint på Indiska just nu. Länk gul blus.
Den här har jag provat i flera andra mönster och köpte själv en grönblommig, men jag gillar den här blå paislymönstrade också. Svårt att välja. Länk paisleyklänning.

Rabatten gäller alltså bara idag 7/7. Kod SUMMER30
Länk Indiska

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.