30 procent på Indiska idag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej! Idag tänkte jag tipsa om att Indiska har 30% på allt utom sina cashmere plagg. Länk till Indiska här.
Så om ni tänkt köpa julklappar eller så är det ett bra passa på tillfälle ikväll. Jag själv är sugen på en massa saker…och så fyller jag ju år snart…;)

Första tipsen kommer i koppform. För jag älskar muggar! Jag har en hel drös och lovade att inte köpa på flera år och det tror jag inte att jag har gjort heller faktiskt. Men för ett par veckor sedan slog jag till på en mugg till bara miiig att ha mitt kvällste i. En lagom stor och jättefin. Faktum är att väldigt många av mina muggar och koppar kommer från Indiska. En bra julklapp eller present till den man inte riktigt vet vad man ska ge. En fin mugg brukar alltid gå hem.

Den här muggen köpte jag och den är så himla fin! Perfekt storlek när man vill ha mycket te eller kaffe, men inte så mycket att det blir en stor balja som de i xl (för det vill jag ju också ibland). Länk blommig mugg.
En juligt fin variant, men som ju funkar när som egentligen. Men rött och vitt ÄR ju liksom jul. Länk röd mugg.
En elefantmugg är ju aldrig fel. Jag gillar den här varma färgkombinationen väldigt mycket. Länk elefantmugg.
Den här då? Nyinkommen och så fin. Också den i varma färger. Jag tror att jag är inne i en varm mysperiod liksom så gärna rött för mig. Länk rödblommig kopp med fat.
När jag valde den blommiga muggen stod jag även och höll i den här. Jag var så velig men jag har för mig att jag köpte en sånhär med tillhörande fat, fast i annat mönster för några år sedan så det blev blommorna till slut. Länk kopp med fat

Förutom muggar kollade jag in halsdukar och mössor. Det har jag också en miljon av men det är ju ett så enkelt sätt att piffa upp sin jacka eller kappa. För de där tjocka ytterkläderna lär vi dra runt på fram till mars nu, så att förändra lite då och då skadar ju inte. En knallig halsduk lyser upp i mörkret.

Det här setet är ju så fint. Cerise mössa och halsduk, det måste man ju bara bli glad av. Länk mössa. Länk halsduk. Finns även i flera andra färger, som till exempel rött och svart.
Den här rutiga halsduken är både chic och snygg tycker jag. Perfekt till en beige kappa. Länk rutig halsduk
Den här sammetsklänningen är så fin. Enkel men med detaljer som en liten puffärm och klädda knappar. Den röda bredvid är en omlott som satt för jäkligt på mig. Inget för den med stor mage. Kan visa sen, men nu tipsar jag om det som jag gillar så får jag ha ett ”sånt som inte passar”-inlägg senare. Men den svarta passar alltså. Länk svart sammetsklänning.
Knapparna vid handlederna
Den här ribbade omlottklänningen har jag tipsat om tidigare, fast då med bild på mig själv i den. Den är så himla skön! På nätet verkar den bara finnas kvar i L och XL. Men det är xl jag behöver så jag funderar över om jag ska… Länk omlottklänning.

Det var dags tips, och rabatten gäller alltså bara idag.
Ha en fin kväll nu alla. Kram!

1 reaktion på ”30 procent på Indiska idag”

 1. Maria Wennerbeck

  Hej!
  Vill du möjligen sälja din elefantmugg?
  Den verkar stor och fin.
  Med vänlig hälsning
  Maria 🐘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *